Lehet trombózis, vagy csak bemesélem magamnak? Ráérek holnap dokihoz menni, vagy minél előbb? Háziorvoshoz mehetek ezzel?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, sajnos túlsúlyos és dohányzok is, emellett a suliban meg itthon ülök sokat, egy héten 1x sportolok 1,5 órát, ami nagyon kevés.
Már néhány napja fáj a tüdőm, köhögök, és ma d.u. elkezdett fájni a vádlim is (visszérre hajlamos vagyok, anyumtól örököltem, van is). Nem látom, hogy meg lenne duzzadva, de kellemetlen érzés.
2009. nov. 26. 15:41
1/1 anonim válasza:
hát túlsúly és cigi mellett bőven lehet. de lehet csak egy fertőzés, ami köhögést és izomfájdalmat okoz. háziorvoshoz menj, ő pontosan meg tudja mondnai mi a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!