Mit csináljak? Kész idegroncs lettem!
Keres fel egy dokit mert így ránézésre egy laikus anyit mondana hisztizel nyilván erről többről van szó és nem fog rá hatni valmi gyógyszer amiről gőzöd sincs.
Fordulj orvoshoz és addig ne szedj be minden szart, ami segithet és nem árt az a sport. A sport boldogság hormonokat termel és oldja a stresszt.
Fuss pár kört, kosaraz, uszás....
Aki a sportolást javasolta, azt fogadd meg, jó tanács!
Valóban menj el orvoshoz, mielőtt még súlyosabbá válik a helyzet!
Ezen kívül próbálj magadra hatni lelkileg is. Próbálj meg minél többet tenni azért, hogy a kapcsolatotok, a szerelmetek megmaradjon. Lepd meg sokszor (nem ajándékra gondolok, egy program vagy bármi jó), legyél kedves, adj neki önbizalmat, ha jó hozzád, dicsérd, éreztesd vele, hogy boldoggá tesz és milyen jó neked vele. (Persz csak akkor ha így gondolod, bár az írásodból úgy érzem, hogy így gondolod)
Ez egyrészt benne is erősíti majd az érzést, hogy nahát, ez a lány amellett, hogy szeretem, még értékel is... biztos boldog lesz tőle.
Másrészt, ha te úgy viselkedsz vele, mitn ahogy leírtam, ő is még inkább ilyen lesz majd veled, és minden apróság is csak erősíti a szerelmeteket.
És egy erős kapcsolatba, egy nagy szerelembe jöhet bármilyen harmadik, egy szerelmes férfi elhajtja a fenébe hidd el!
Sok sikert a szemlélet váltáshoz, és a mielőbbi gyógyuláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!