Depresszió, ember gyűlölet van ellene valami?
Hát ilyen hozzáállással nem hinném, hogy „lenne ellne valami”..
„Úgy érzem azért szenvedek, mert én nem bántok meg senkit és mindig őszinte vagyok, mintha én lennék az utolsó olyan ember ember aki nem olyan mint a felsoroltak.”
Hát nem tudom… ez a legutóbbi válaszod a második válaszolónak, még ha őszinte is, szerintem elég bántó. „elfog pusztulni ne aggódj...” Hát kösz.
Én legtöbbször azt tapasztalom, hogy aki úgy érzi, „mindenki hülye csak én nem”, ott biztos, hogy vele vannak problémák. Persze, attól még vannak kapzsi, gonosz stb. emberek, de nem csak ők vannak. Vajon miért nem lelsz rá a további fönnmarad, hozzád hasonló makulátlan jellemre? Pont azért, mert ilyen a hozzáállásod, (és talán mégsem vagy annyira „jó ember”, amilyennek hiszed magad). Egy magát depressziósnak és embergyűlölőnek valló ember, nem hinném, hogy úgy közeledne másokhoz, hogy esélyt adjon a világnézete megdöntésére. Ha valakitől látványosan undorodsz, most legyen hálás, hogy nem bántod, és őszinte vagy?? Szerintem az ilyen vibráló ellenszenv legalább olyan bántó, mintha szembeköpnéd a másikat. Így nem csodálom, hogy nem találsz ellenpéldát.
"A kérdező kommentje:
elfog pusztulni ne aggódj...egyezzünk meg 90%-10% arányban"
Hát optimista az nem vagy......
Kedves kérdező!
Én teljes mértékben megértem az emberek iránti érzelmeid mert jómagam is hasonló állapotban vagyok kezdve magammal! Ezért én kiléptem a hétköznapi emberi világból és föléjük helyeztem magam! Annyiban segített hogy nem az egy egyént hanem mint az embert gyűlölöm!
Mint ahogy isten is nem Ádámot és Évát hanem az embert büntette meg!
Lehet egyes vélemények szerint nem vagyok normális, de az én szemszögembe nézne minden ember, nem gyűlölne senki senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!