Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez paranója?

Szerintetek ez paranója?

Figyelt kérdés

Jöttem apám egyik haverához nyaralni apámmal és skypen beszélgettem anyámmal és mondtam h milyen szép és jó itt minden s beszélgetés után jött nekem az apám haverja, hogy én hazudtam anyámnak s azt mondtam milyen rossz itt minden...

pl azt mondtam van 2 szoba s a haverje azt modja hazudtam mert 3 van, ez a 3. a hal de mind1...

meg mondom h fogunk sütni szalonnát, a haver nem, bográcsost...

Ezért felhúzta magát...

Én véletlenül sem akrtam "hazudni" a havernek de hát ő ezt vette ki a beszélgetésből... Meg aztán miért hallgatózott?

3 biztonsági kamera van az udvaron meg riasztó. Az autót garázsba teszik és lelakatolják... van 3 gépe s a legjobbat a szekrényben tartja bezárva...

Ez paranója, vagy csak nekem fura?

2011. aug. 15. 12:55
 1/4 sine.lacrimna ***** válasza:
100%
igen ez paranoia.
2011. aug. 15. 19:54
 2/4 anonim válasza:
100%
kérdezd meg hogy miért van ez, és ha nem tud logikus választ adni, akkor igen, paranója
2011. aug. 22. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
19%
Szimplán hülye.
2011. aug. 22. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1. vegyél helyesírási szótárat

2. kiről kell megállapítanunk, hogy paranoiás-e?

3. apád haverja elmebeteg-.-

2011. aug. 22. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!