Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van motivációs szövegetek? Ha...

Van motivációs szövegetek? Ha igen mi?

Figyelt kérdés
Például ami mantráztok, ha a dolgok épp nem a legjobban alakulnak, vagy ami mosolyra derít titeket, vagy amit mottótoknak éreztek.
2011. aug. 15. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, de meg vagyk róla győződve, hogy szerencsésnek születtem és alapvetően jobb dolgom van, mint a legtöbb embernek az életben. Ez a hit azért elég sokmindent megkönnyít... Viszont azt nem tudom, hogy akiben alapból nincs ilyen meggyőződés, el tudja-e magában ültetni tudatosan... Lehet, hogy nem, mert akkor mindig tudni fogja hogy ezt csak ő találta ki és nem hat valóságosnak, nem tudom...

Mindenesetre ha másért nem, akkor ezért biztosan szerencsésebb vagyok, mint a többi ember, mert így ha úgy is látnám, hgy más valamiért jobb helyzetben van azt vagy nem hiszem el, ha nem annyira szembetőnő, vagy úgy gondlo, hogy akkor sem annyival jobb neki, vagy, hogy lehet, hogy neki most jobban alakultak a dolgai, viszont hosszabb távon nekem úgyis mégjobban fognak :D

(igazából arra, hogy ilyen a felfogásom is egyik barátnőm ébresztett rá, aki megpróbált rávilágítani, hogy miért nincs okom azt hinni, hogy szerencsésebb vagyok, mint a többi ember)

2011. aug. 15. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:

ha rosszul alakulnak a dolgaid, akkor gondolj arra, hogy nem vagy egyedül. mi magyar emberek tele vagyunk problémákkal (bár sokszor magunknak generáljuk), másnak is van, nem csak neked! a lényeg hogy legyen erőd megoldani:)

ha minden összeomlik, soha ne azt nézd, hogy ki van előtted, hanem azt, hogy ki van mögötted. hogy vannak nálad rosszabb helyzetben élők is, és ha ezt felismerted, akkor ne a mások által elvárt teljesítést, hanem a saját teljesítményedet próbáld túlszárnyalni.

Az élet nem jó VAGY rossz! az élet jó ÉS rossz! van hogy padlón vagyunk, de mindig jönnek szebb napok! hisz ez a nap is csak egy nap, nem pedig a világ vége. egyszer ez is véget ér, mint ahogy a rossz időszakok is:)

És ne feledd: a felhők fölött mindig kék az ég;)

Eszty

2011. aug. 15. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

11:03

El tudod képzelni azt az állapotot, amikor nem hiszed ezt magadról, ergó mélyen neked sincs meg ez a meggyőződés.

2011. aug. 15. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 15. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Hehe utolsó, ez jó :)
2011. aug. 16. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyejjé'!Dustin Hoffman,Rain Man.Kreténnek tűnt,kretént játszott,nem vót kretén.Fogpiszkáló,kártyatrükkök.Autista.Naná!De nem kretén.Aztán gyütt Tom Hanks.Forrest Gump.Lassú igen.Kretén talán.Járógép a lábán,de Nixon behugyozott tőle és megnyert egy ping pong versenyt.Tehát nem kretén.Peter Sellers,Isten hozta,Mr..Infantilis igen,de nem kretén.Te meg full kretént nyomtá'.Sose nyomjá' full kretén!Nem hiszed el?Kérdezd Sean Pennt!2001,Nevem Sam.Rémlik?Full kretén vót,Oscar bácsi meg nem gyütt.
2011. aug. 16. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:

15:38

Trópusi vihar, utánozhatatlan. :)

2011. aug. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!