Olyan a valóságérzetem mintha szellem lennék?
Figyelt kérdés
Mintha valami szürke köd telepedne az agyamra és úgy közlekedek csinálom a dolgokat ,mintha álom lenne az egész ,valami iszonyat sz@r álom . A másik amikor ez elmúlik jön az életszeretet újra van illata virágoknak, örülök a napsütésnek ,és van pozitív jövőképem ,na most ezek 2-3 naponta -vagy hetente váltogatják egymást ,az érzelmi behatások függvényében .
Pszichológusnál voltam ,azt mondta nem vagyok depressziós ,de akkor ez miért van ?
Most két napja ,bőgök alig eszek ,vegetálok ,és legszívesebben elaludnék örökre ,szóval most megint a borzasztó periódus van ,és már fáradt vagyok ahhoz h tudjam ha megint összeszedem magam u ide ,vagy még lejjebb jutok ...
Akkor mégis mitől van ez ?
üresnek érzem magam és reménytelennek ..
2011. aug. 4. 15:09
11/11 anonim válasza:
kár, hogy nem lehet neked privát üzenetet írni, ajánlottam volna valakit neked,aki segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!