Internetfüggő lettem? Help!
Az első dolog ébredés után a gép ,és elaludni is hajnalban szoktam .Nem iszom nem drogozom nem kávézom ,viszont a napom 10-16 órájában gép előtt vagyok :( .
Ördögi kőr mert nincs társaságom ,barátaim ,senkim sincs.
És azt vettem észre már nem is akarok tenni ezért megszoktam h csak munka miatt csörög a telefon stb.
Hiába megyek el edzeni, vagy nyelvtanfolyamra ,ilyenehlyeken uu nem alakulnak barátságok -legalábbis nekem nem .
A gép kikukázása lenne a megoldás ,csakhogy munka és önképzés miatt meg nélkülözhetetlen :(:(
fogalmam sincs mi a kiút -de fizikailag és mentálisan is tönkretesz ez a helyzet ..
Valaki? ötlet ?
26l
@ma 18:25-kor író
Korábban is válaszoltam már én is itt, én is nem kicsit viszem túlzásba a netezést, ha nincs külső visszatartó erő. :)
Én Miskolc környékén lakom, és majdnem napi szinten vagyok Miskolcon.
Ha gondolod, írhatnánk privátban. :)
Én is jártam hasonló cipőben, kapcsolatból kilépve, irodai munka mellett, sőt, még tanulnom is gépen kell, szóval hasonló szitu.
Nekem segített az, hogy elkezdtem újra gyakrabban csapatsportolni(ezért mondjuk rajongok), válassz egy hobbit, ahol vannak emberek. Elegyedj szóba mindenkivel, pár hónap alatt lett egy jó barátom, és az ő társaságából is néhány emberrel már jóban vagyok. Bp-en azért bőven van lehetőség erre :)
Néha nyomtasd ki az önképeznivalódat, és/vagy olvass a parkból okostelefonról, napsötésben, fagyival, vattacukorral :D
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!