Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » "Most én vagyok az őrült,...

"Most én vagyok az őrült, vagy mindenki más az? " Néha kívülállónak érzem magam ebben a világban.

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz,de ha van kedved,olvasd el!Köszönöm.

Először is had mondjam el,hogy nem vagyok depressziós,sem elkeseredett,borúlátó személyiség.Nagyon is élvezem az életet,pozitívan tekintek a jövőbe,örülök minden apróságnak.

De néha úgy érzem,hogy ebben a társadalomban nekem semmi keresnivalóm nincs,úgy érzem magam néha,mintha földönkívüli lennék.És hogy miért?

1.Nagyon nehezen nyílok meg az embereknek,amit nem tudok befolyásolni.Szerintem ez a tudatalattimban dől el.Vannak olyan emberek,akiknél hiába kapálózok,nem tudok velük még beszélgetni sem.Az a baj,hogy ezek vannak túlsúlyban.Alig akad ember,akinek ki tudok bontakozni.

2.Mellesleg nem is értem sokszor az embereket.Számomra sokan érthetetlenek.A legtöbb ember olyan szúrkálódó,borúlátó,kicsinyes,büszkeség meg pláne nincs bennük.

3.Sokan kiröhögnek,mikor meglátnak az 5 éves telefonommal.Amíg ez a telefonom működőképes,eszem ágában nincs lecserélni egy modernebbre.

Őszintén szólva gondban is lennék,hogyha vennem kéne egy új telefont,mivel abszolút nem ismerem az újakat.Ebben persze a legtöbb ember szakértő.Engem viszont sohasem érdekeltek az elektromos dolgok,ebből kifolyólag hülye is vagyok hozzájuk.A számítógépekhez sem nagyon értek,csak alapszinten.

4.Számomra felfoghatatlan,hogy mi az élvezhető a mai zenében.Hallgatom,eleinte egyik fülemen be,a másikon ki,aztán meg elkezd idegesíteni.Ami manapság megy a diszkókban,az számomra értékelhetetlen és felfoghatatlan.De úgy általában borzalmas a modern zene szerintem.

Az öltözködéssel is így vagyok.Borzalmas a mai divat.Alig találok számomra értékelhető ruhát.

Szerintetek mi ez?Lemaradott vagyok,vagy mi?

2011. júl. 28. 13:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha skizofrén lennél, nem kérdeznéd, hogy baj van-e veled.
2011. júl. 29. 16:45
 22/23 anonim válasza:
Talán nem odaírtam, hogy csak akkor az, ha súlyosbodnak a problémák?? Nem mondtam, hogy skizofrén vagy, csak azt, hogy a problémáid erre utalnak kis mértékben!
2011. júl. 29. 17:35
 23/23 anonim ***** válasza:

"Talán nem odaírtam, hogy csak akkor az, ha súlyosbodnak a problémák?? Nem mondtam, hogy skizofrén vagy, csak azt, hogy a problémáid erre utalnak kis mértékben!"

Butaság. A skizofrénia egy súlyos betegség, a kérdező nem írna ilyeneket, ha az lenne neki. Itt egyszerűen egy teljesen normális, mindig is létezett, csak éppen ma nem túl divatos személyiségtípusról van szó, hiszen ma a felszínesség a menő. A két dolognak semmi köze egymáshoz.

2016. ápr. 5. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!