Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt tolerálná a pszicológus?

Ezt tolerálná a pszicológus?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem szakemberhez járni egy magánlakásba, és rájöttem, ha a pszichológus nagyon kellemetlen témát érint - nyilván jobban lekezdek szorongani, vagy nem tudom.. de - hihetetlen vizelési inger tőr rám. Ez annyira égő. Nem akarok wc-re mászkálni nála, pláne nem az ülés közepén.. (Ráadásul, ha legalább valami rendelőben lennénk.) Nem tudom mit csináljak. Ha nagyon nem bírnám, nyilván szólnék neki, viszont minden alkalommal ne már... Van még valaki ilyen hülye helyzetben?
2011. júl. 23. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon is olyan dolog, amit tudnia kell, hisz hozzátartozik ahhoz, ami miatt hozzá jársz. Mondd el neki, mit vált ki belőled a téma, mert ez egyrészt fontos tudnivaló neki, másrészt kevésbé kellemetlen, hogy neked ki kell menni. :) Egyébként hidd el, nem te vagy az egyetlen, és ha zavarná az ilyesmi, akkor nem a lakásán dolgozna.
2011. júl. 23. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez nem hülye helyzet. Mivel a vizelési ingerülés közben jön rá, és köze van a kezeléshez, ez egy szakembernek nem jelent gondot. Viszont az elgondolkodtatott, hogy az ülések a pszichológus lakásán vannak. Biztos, hogy nem vertek át téged, és ez egy valódi szakember?
2011. júl. 23. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet szakember. nem fizet annyi adot, keszpenzt tuti lenyeli, nem fizet kulon egy reneloert, sot meg felszamolja lakasa hasznalatat is adobevallasnal.
2011. júl. 23. 15:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugtattatok, de valahogy így is olyan kellemetlen helyzet. Hülye óvodásnak érzem magam miatta. Egy egészséges ember kibír 50 percet… (na jó, + utazás)

Biztos valódi szakember, azért nem olyan a magánlakás, hogy a nappaliban leülünk a tv mellé.:) Hivatalos benyomása van annak a szobának, ahol fogad, csak nincs váróterem meg hasonlók.

Egyébként lehet, hogy attól még nem a saját lakása, és valakinek fizet bérleti díjat, ezt nem tudom.

2011. júl. 23. 16:04
 5/5 Biasa ***** válasza:
Ha az ember izgul vagy ideges, olyankor mindig sűrűn kell járnia a WC-re.Ez biológiai tény. Ezzel a pszichológus is tisztában van, tehát egyáltalán ne érezd magad emiatt kellemetlen helyzetben.
2011. júl. 23. 16:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!