Nem tudok élni?! Fáj, hogy szabad, fáj, hogy boldog, fáj, hogy mosolyog.
Figyelt kérdés
A lány,aki volt mellettem elhagyott,itt maradtam depresszióban,nem is csak miatta,hanem a tehetetlenségem miatt,hogy fos vagyok,fos az életem,kilátástalan,nem tudok kilábalni.2011. júl. 21. 15:44
1/4 anonim válasza:
El kell engedned.Marha jó érzés elengedni valakit!Ne légy önző,ha szeretted,örülj(vagyis próbálj örülni)annak,ha mosolyog.Nem történik véletlenül semmi a világon,ha szétváltatok,nagyon valószínű,hogy egy jobb csaj vár.Fél év múlva vigyorogva fogsz erre visszatekinteni,de az is lehet,hogy a következő utcasarkon beléd botlik az "igazi."
Ne ásd bele magad a bánatba,ne gondolj folyton rá,tudd,hogy nem csak jóból állt a kapcsolat,és érezd,hogy így kellett lennie.
2/4 anonim válasza:
És ne gondolj ilyen hülyeségeket,hogy fos Vagy,mindenkit hagytak már el.Amikor nekem véget ért egy kapcsolatom,utána mindig egy sokkal jobb jött.Van olyan lány,aki imádni fog Téged!
3/4 A kérdező kommentje:
Ő imádott,szeretett.Arról van szó,hogy hibás vagyok Nagyon,de Nagyon,hogy így alakult.Nagyon sz@r természetem van,együttérző vok a negíatív értelemben.Ha tudjátok nézzétek meg neten,na az jellemző rám.És szembesülök,hogy mit tettem vele,ami az én bizonyítványom,és nem tudok lépni.
2011. júl. 21. 16:10
4/4 A kérdező kommentje:
NEM VELE van a gond,hanem az igazság,amire nem tudok reagálni.
2011. júl. 21. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!