Ha anyukámnak magne b6-ot adnék be, akkor tényleg nem kiabálna és verne, ha valamit rosszul csinálok?
nagyon szomoru,hogy ilyen gyereksorsok vannak !miért jut el a szülö ilyen helyzetbe?hogy igy bánik a gyerekével ?
az ilyen durva apa nem érdemel mást csak ö is egy nagy verést,mert a szobol nem ért az biztos
ismerek egy anyukát,aki a 3 és 7 éves gyerekeivel kiabál,
már azért is,ha egy morzsa leesik az asztalrol,már többen beszéltek vele,hogy ne kiabáljon,mert közben jo körülmények között élnek,rengeteg játékuk van...
miközben lelki sérültek lesznek
nem tudunk segiteni mást !!
De igen, lehet segíteni mással:
Kérlek vedd meg a "Nux vomica C 6" nevü orvosságot a gyógyszertárban.
(10 gramm-os üvegecske, kb. 6-10 EURO-ba kerül, kb. 2-3 hónapig elég).
Elnézést, én külföldön élek, ezért nem tudom pontosan megadni az otthoni összeget.
Ez egy homöopátikus orvosság, ami pont ilyen esetekben nagyon hatásosan és gyorsan segít. Anyukád hamarosan nyugodtabb, jobbkedvübb lesz és föleg nem fog többé verekedni...
(Azonkívül minél tovább szedi, annál egészségesebb, söt fiatalabb lesz, mert ez a szer még fiatalító hatású is!)
Ezek apró (gombostüfejnyi) golyócskák, naponta vegyen be belöle anyukád 1 x 5 golyót. (Tehát egyszerre 5-öt, egyszerüen elszopogatni, kicsit cukros íze van, semmi mellékhatása nincs.)
De mostantól nem szabad babkávét innia (cikóriát, pótkávét, teákat lehet), mert a babkávé megszünteti a hatást!
Ezt az orvosságot olyan hosszú ideig szedje, amíg kedve van, amíg úgy érzi, hogy jót tesz neki és "szükséges", tehát amíg teljesen stabilizálódik a megjavult viselkedése, akár 1-2 évekig, vagy tovább is. (Minél tovább szedi, annál jobban fog neki menni, majd meglátod!!)
Sok sikert!
Kiegészítés:
Most utánanéztem az internetben, mi az a "magne b6".
(Magnézium és 3 fajta vitamin B.)
Ez önmagában nem lenne elegendö (...), hogy édesanyád megváltozzék, de ha van kedve ezt is szedheti a "Nux vomica C6" mellett.
Vitaminok mindíg jók.
14:28-hoz:
Ezek egészen pici, gombostüfejnyi golyócskák, izük sincs.
Tehát nagyon könnyen bele lehet ételbe, italba tenni, hamar "eltünnek", feloldódnak benne...
A hatás olyan egyértelmüen érezhetö lesz, hogy késöbb talán a kedves mama magától is szívesen szedné...
Kint van azt-adomon.
Nem tudom próbáld meg, nekem is jól jönne, sok-sok alkalommal... anyámnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!