Mennyire gyógyulhattam ki a szorongásból?
nagyon régóta tart/ott, több mint 10 éve.. kiskoromban sem voltak barátaim, kerültem mindenkit akit lehetett..
konkrétan saját magamban nem bizom/bíztam, önbizalmam nemvolt/nincs, stb.. emiatt két lánnyal a kapcsolatom(baráti) ugymond a hegylegeslegszélén játszott(elégfurán fogalmazom magam, de értitek)..
konkrétan majdnem elvesztettem végleg őket.. aztán egyik pillanatrol a másikra megváltozott a gondolkozásmodom(nem tudom hogyan) és lehet nem nekik volt igazuk, de bocsánatot kértem mindenért, mert mivan, ha mégis igazuk volt, és már beszélni sem beszélnek a végén velem, még ismerősséget is elfelejthetem..végleg.. aztán van egy lány, kit kb 9éve ismerek, összefutottunk, kb 1hete.. eljártunk erre arra minden nap együtt voltunk, igy nem igen járt a fejemben a sok h.lyeség...nem foglalkoztat azóta az öngyilkosság, hogy magam vagyok, egyedül.. stb.. szoval ilyen szorongás és a depi keveréke voltam kb..
lehet kigyogyultam a szorongásbol? vagy csak ez egy ideiglenes állapot számomra? vagy csak kigyogyulás felé tartok?
hasonlóképpen gondolkodom a gyógyszerekről... mai nap irtam egy olyan választ egyik kérdezőnek...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__1..
utolsó vagyok, az a regényes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!