Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ilyen fòbiával kûzd...

Ilyen fòbiával kûzd még valaki? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon félek a lufiktòl.Mondjuk nem is a lufitòl,hanem attòl félek,hogy kipukkad.Nagyon félek a hangjátòl.Van még valaki akinek ilyen fòbiája van?
2011. júl. 12. 18:31
 1/6 Biasa ***** válasza:
Nem nevezném az enyémet fóbiának, de én is borzasztóan tudom magam érezni attól hogy elpukkanhat a lufi és az milyen hangos lesz. Van mikor palackból fújják őket, akkor szabályosan több méterre kikerülöm a helyet. A pezsgős dugókkal hasonlóan érzek, a szilveszter éjfél ilyenkor a fülbedugásommal és sikoltozásommal van megfűszerezve:)
2011. júl. 12. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaja. Én még a lufi anyagát is utálom megérinteni. :S
2011. júl. 13. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:

ebből csak úgy gyógyulhatsz ki, hogy veszel 3-4 kisebb lufit (pl. vízibomba), és kidurrantod magadnak

ez által tudni fogod mikor durran ki, és nem fogsz megijedni, viszont hozzászokhatsz a hangjához

2011. júl. 14. 02:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos én még ránézni is félek,nem,hogy magamnak kezdjem pukkaszgatni.Nemrég voltam egy buliban ahol sok lufi volt,és mindenki pukkaszgatta,én persze azt sem tudtam hova szaladjak.Es akkor jöttek a fiuk ,hogy miért félek tôle...Es egyszer az egyik a hátam mögött pukkasztott egyet szét annyira megijdtem hogy elszaladtam,tényleng arra amerre a szemem látott és hisztis sìrògörcsöt kaptam.Végul egy csaj vissza ment és minden egyes lufit ki kellett pukkasszon,hogy menjek vissza.Szerintem nem sokat segitenék magamon ha elkezdeném pukkaszgatni a lufikat magamnak....mondjuk fel sem merem fujni...és akkor ki sem fog pukkadni :D.De azért köszi a válaszokat...a zöld kéz ment is;)
2011. júl. 14. 13:25
 5/6 anonim válasza:

Én is rettegek attól hogy kipukkad a lufi >.< xD

De csak ha ilyen feszes, és jól fel van fújva. Az olyan rossz :(

2011. júl. 14. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
lol :D én azt nemszeretem ha erősen csikarják a fogam
2011. aug. 10. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!