Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon zavaró ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Egy pszichiátriai betegek részére, támogatott lakhatásban élek, 78 ezer Ftot fizetek.

A probléma az hogy aki épp dolgozik ott nővér, már reggel negyed nyolckor kelt, nem hagy aludni, pedig délután dolgozok, akkor nincs lehetőségem pihenni. Teljesen önállótlannak hisznek. Nem magamtól kértem, hogy ott lakhassak. Mindig is utáltam hogy ébresztenek, főleg úgy hogy hasadra süt a nap, stb... Ha utána visszafekszek, akkor azért is szólnak hogy menni kell társasjátékozni, takarítani, stb. A gyógyszereimet sem én adagolom. Ez szerintem nem a javamat szolgálja hiszen én önálló vagyok de nem találok egyszerűen megoldást.

tegnap 16:18
 1/1 anonim ***** válasza:
33%
Menj saját bérleménybe.
tegnap 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!