Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon kényes ez a helyzet...

Nagyon kényes ez a helyzet mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pszichiátriára fekszem be. Dolgozik ott egy szociális munkás akibe őrülten szerelmes voltam kb egy éve, de még most is sokszor eszembe jut, és sírhatnékom van. Most is erőltet a sírás. Annyi volt a bűn, hogy kiadtam neki magam, egy ideig ostrolmoltam szerelmes smsekkel, de ez őszinte, igaz szerelem volt. Most is ott dolgozik a kórházban félek ha meglát közömbös lesz velem. Pedig nem tettem semmi rosszat. Csak jó volt vele beszélgetni, én a sok szerelmes smsekkel rontottam el. Mi lesz ha a kórházban kényszert érzek arra hogy megkeressem? Erről tudni kell az orvosoknak? 32/F
jan. 12. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos, hogy közömbös lesz veled, mert nem érez irántad semmit. Maximum zavarni fogja, hogy ha veled kell lennie, de pont ezért, mert kb zaklattad. Én ezt a helyzetet a helyedben mondanám az orvosomnak. Ha kényszert is érzel, hogy megkeresd bent, ne tedd. Oda ő dolgozni jár.
jan. 12. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs vele ügyem mint szociális munkással csak félek ha meglátom felmegy a vérnyomásom
jan. 12. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ilyen esetben inkább be se feküdnék, csak rosszabbul lennék. Persze lehet, hogy te jobban viseled az ilyesmit, de nekem például nincs az a gyógyszer vagy terápia, amitől egy ilyen helyzetben jobban tudnék lenni.
jan. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!