Téged is szokott az a 'kis hangocska kényszeríteni valamire? ' (tovább lent)
Figyelt kérdés
most lehet kicsit hülyén hangzik majd, de mintha valami folyton kényszerítene.
ilyenekre gondolok:
'voltunk gokartozni és mikor vezettem egyszercsak rámjött az hogy nyomjamneki teljessen a gázt. és egyszerűen nem bíromki hogy ne tegyeem meg.
vagy egy másik példa:
volt egy nagyon fontos kézi meccsem (én voltam a kapus)
és mikor dobtákrá akkor egyszercsak rámjött hogy roppantsam ki a kezem, és nembírom ki hogy ne tegyem meg, és persze vesztettünk is ezmiatt.
nagyon sokszor fordul velem elő ilyen hasonló dolgok, nagyon durva szerintem. mi lehet ez? vagy ez miért van?
2011. júl. 10. 17:54
11/14 A kérdező kommentje:
nemtom hogy ezért miért lennék ' hormon zavaros hülye' -.-'
2011. júl. 10. 20:24
12/14 anonim válasza:
Kényszerbetegség. Nincs semmiféle pszichózis, ne ijedj meg! Klinikai pszichológus meggyógyít, a gyógyszereket és a pszichiátert lehetőleg kerüld...:)
13/14 A kérdező kommentje:
végre egy normális válasz:) most nagyon megkönnyebültem,köszönöm a válaszod!
2011. júl. 11. 11:08
14/14 anonim válasza:
Nem hallod, de érzed, mintha belülről ez jönne. Velem is van ilyen. Sokszor jól sül el, sokszor nem. Talán 50-50%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!