Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért zavar ennyire ez a...

Miért zavar ennyire ez a "cuppogás" és mit hetetek ellene?

Figyelt kérdés

Anyukám meg az új férje fülig szerelmesek egymásba, ez idáig rendben van és ennek önmagában örülök is. Csakhogy szerintem ez a fickó egy disznó alak, folyton a szexen jár az esze, én ennek hangot is szokott adni... fujj!! Meg ahogy néz anyára... úgy érzem, összehányom magam, bocsi a kifejezésért. Na, és persze, a kérdésben szereplő cuppogás... az pedig arra vonatkozik, amikor az emberünk letámadja anyámat és eszeveszetten cuppogtatni kezdi (más szóval puszilgatni, de egy puszi nem szokott ilyen agresszív lenni). Igen, ez a csávó egy agresszív, szexmániás alak, aki az önbizalomhiányát leplezi ezzel. Ráadásul, amit nagyon utálok, hogy anyának minden sejtjét, molekuláját birtokolni akarja! Ha véletlenül anya egy szóban megemlíti az apukámat (pl. megkérdezi tőlem, hogy mi újság vele), akkor a fószer egyből besértődik és számon kéri anyán, hogy mit érdeklődik, talán akar még tőle valamit? stb... És mindig ez megy. De ő sem engedi, hogy anya a múltjáról kérdezzen, mert arra is robban. Kb. 6-7 hónapja vannak együtt, már házasok, közös ház is van.

Vajon mit tehetnék ez ellen? Nekik sem jó, hogy nem szimpatizálódik vele (bár ennek nem adok hangot), nekem meg főleg, elhihetitek. Volna esetleg valamilyen tippetek számomra?

20/L

2011. júl. 3. 11:17
 1/4 A kérdező kommentje:
* korrigálás: Nekik sem jó, hogy nem szimpatizálóDOK vele
2011. júl. 3. 11:20
 2/4 kelemenkelo válasza:
Hát látom 20 éves vagy.én azért szépen elmondanám nekik hogy mennyire nyálasak.és ez nem illik pl (előtted) mások előtt igy cuppogni.a másik dolog ami téged zavar hát ...minde elvált és uj kapcsolatban megvan hogy miért érdeklődsz az ex iránt.ez hülyeség de ilyenek az emberek.de ez igazábol kettőjük dolga.de ez a cuppogás el tudom képzelni milyen lehet...
2011. júl. 3. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, most látom a kérdést :D Az a "hetetek" tehetek akarna lenni :)
2011. júl. 3. 11:40
 4/4 anonim válasza:
örülj, hogy az cuppog
2011. júl. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!