Elég nagy büntetés lenne?
Figyelt kérdés
Apám,anyám alkeszek. Észhez szeretném téríteni őket. Szerintem az öngyilkosság megfelelő eszköz lenne. Nem lenne értem kár. Értéktelen ember vagyok. Nincs bennem semmi jó tulajdonság....stb.2011. jún. 27. 11:46
21/22 A kérdező kommentje:
Nem ér annit az egész. Lehet,hogy nem válósítom meg azt a stámítógépes vállalkozást,amiről álmodozok,de akkor is jó élni. Ha nem leszm senkim,az se tragédia.
2011. júl. 6. 12:01
22/22 Bibike812 válasza:
ne legyel ongyilkos..ugyan..de csak had emlekezteselek arra
hogy orulj neki hogy viszonylag milyen jo eleted van..
Orulj neki hogy ilyenek a szuleid hiszen van aki egy arvahazban poshad..neked nem a legjobbak a szuleid..de van akinek rosszabb..Van akinek nincs mit ennie..neked van..
Van akinek Nincs se normalis lakasa se internete se Tv-je..
ugye felfogtad hogy azoknak az embereknek akiknek nincs mit ennie eheznek szomjaznak azoknak ajandek hogy megerik a felnottkort te meg eldobnad?
Ne legyel ongyilkos hiszen az eleted egy ajandek.a szuleiddel pedig beszelj vagy kerj kulso segitseget vid el oket elvonora..
Nezd az eletedet pozitivan.. mert lehetne okkal szarabb is hid el.
sok sikert kivanok neked.. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!