Elég nagy büntetés lenne?
A komment megírásának időpontja: ma 12:02
Isten egyáltalán nem ejt le magasról! Hidd el. Velem is kb ez volt a helyzet, mint veled. Én be is gyógyszereztem magam, aztán kijöttem a kórházból, beletelt 1,5 kb, de sikerült 'összehaverkodni' Istennel. Érzem, hogy a kezében van az életem, így már semmi rossz nem történhet velem, és ha mégis, segít 'túlélni'.
17l
ha megölöd magad és esetleg, ismétlem: TALÁN fel is tűnne nekik és keltene bennük vm érzelmet, nem szoknának le, csak mégjobban belemenekülnének a piába
evvan
akkora egy seggf*j vagy. itt olvasom a komikat hogy mindenki segíteni szeretne neked, önbizalmat adni hogy ne add fel, megse köszönöd csak sajánlatod magad. meg ha ennyire öngyilkos akarsz lenni, minek teszel fel ilyen kérdéseket? ennyi idő alatt rég kivehetted volna a konyhafiúkból a kést.
gratulálok, így kell hozzáálni mindenhez. ha vkinek van vmi baja öngyilkos lesz, droghoz,cigihez nyúl, vagy begyógyszerezi magát, hogy a szülei megsajnálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!