Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lefekvéskor pánikroham?

Lefekvéskor pánikroham?

Figyelt kérdés
Amikor lefekszem aludni, hirtelen minden rosszabb dolog eszembe jut, ami megtörtént velem(hétköznapi dolgok, de én a legkisebb dologtól is betudok stresszelni) a fejem elkezd fájni, szédülni kezdek, olyankor úgy érzem, hogy megfogok örülni, elveszettnek érzem magam és legszívesebben meghalnék olyankor. Mi ez az egész?
2011. jún. 22. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezt a betegséget sajnos genetikai hajlam is okozhatja. Lehet a háttérben agyi anyagcserezavar, allergia. Lehet érzékeny az idegrendszered, nem vagyunk egyformák.
2011. jún. 24. 10:14
 12/16 A kérdező kommentje:

ma 06:58: azért nem "reagáltam" mert amit ott leírtál az is sokat segített :)

És mindenkinek köszönöm a válaszát. Természetesen nem akarok erre gyógyszert szedni...Még iskolába járok, és ha jól tudom eléggé leromlanék a gyógyszerektől agyilag.

2011. jún. 24. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:

11:51 vagyok

18:52

nem csupán agyilag. némelyik gyógyszer mellékhatása hirtelen halál, vagy öngyilkosságra való hajlam. teljesen érzéketlenné tesz a környezeteddel szemben, mintha egész nap altatózva lennél.

gondolom nem sportolsz semmit és fizikai munkát sem végzel. és barátaid sincsenek. nem arra gondolok hogy másokat pátyolgatsz, hanem hogy valakivel tudsz értelmesen beszélgetni, meghallgat, foglalkozik veled. ezért beszélget magával az agyad esténként.

2011. jún. 25. 09:29
 14/16 A kérdező kommentje:
utolsónak: igazad van :) bár barátaim vannak és nagyon kötődöm hozzájuk ... viszont tényleg nem szoktam az én problémáimról/dolgaimról beszélni velük.
2011. jún. 26. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:

11:51 vagyok

tehát nincsenek barátaid, csak szörnyűen hangzana ezt kimondani

szerintem egy barátnak megnyílik az ember

változtass azokon amit mondtam és elmúlik

2011. jún. 27. 06:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól mondják, ez esti pánikroham. Személy szerint nem ajánlom a pszychiátert, mert a felírt antideprensánsokat nagyon nehéz letenni, függőséget okoznak. Valószínűleg azért leszel rosszul, mert este egyedül vagy, és el kezdesz agyalni... belelovalod magadat a pánikba... "tegnap is rosszul voltam, az elött is, most még a hasam is össze van szorulva, izzadok, ver a hideg, félek,félek, félek" és még sorolhatnám, de ezt te gondolom tudod/érzed... a legjobb leküzdési módszerek...: SPORT... ha elfáradsz, lefoglalod magadat, nem lesz IDŐD foglalkozni a pánikkal, jól fogsz aludni.. vagy: BARÁT/BARÁTNŐT kell "szerezni" nagyon sokat segít, ha mondjuk ott alszik melletted valaki, van kihez hozzábújni... meghát ugye esténként jobb programokat is lehet csinálni a pároddal, minthogy azon agyaljon az ember, hogy mennyire rosszul van ;) és az a legfontosabb, hogy valakivel beszéld ezt a dolgot meg. Gondolj a jóra, mert a pozitív dolgok viszik előre a világot :)
2011. szept. 4. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!