Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Lehet, hogy...

Mit tegyek? Lehet, hogy valami baj történt vele?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy ismerősöm, a lányomat hordom hozzá kézi edzésekre vasárnaponként. Akkor szoktam vele beszélni, igaz, hogy 20 évvel idősebb nálam, ( én 22, ő 42 éves) de nagyon jól kijövök vele. (ő is nő és én is). Egyszer láttam a kezén olyan sebeket, hogy látszott, hogy az ereit akarta felvágni, mert az alkarján alul voltak hosszú vágások, nem mertem rákérdezni, hogy mit csinált, de azóta is nagyon sokszor eszembe jut, hogy vajon miért tehette. Iwiwen szoktam vele sokszor chatelni, majdnem mindennap be szokott lépni, de most már egy hete csak várom, hogy mikor jön fel, de 1 hete be sem lép iwiwre. Félek, hogy valami baj történt vele, esetleg kárt tett magában. Mindig rossz dolgok jutnak eszembe, hogy vajon miért nem lép be. Nem tudom mit tegyek, már egyre jobban félek hogy mi történt vele. Normális válaszokat várok! Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Klaudia

2011. jún. 21. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Törődj a magad dolgával szerintem, nem bunkóságból mondom. Ha mindenki sorsát ennyire a szíveden viseled, akkor előbb-utóbb komoly problémáid lesznek.
2011. jún. 21. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdeklődj utána ott ahová szoktatok menni a lányoddal, valaki csak tudja mi van vele. Lehet elutazott pihenni.
2011. jún. 21. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nyáron szerintem is a nyaralás a legvalószínűbb.

Vannak a karján friss sebek is? Ha csak régi, akkor lehet, hogy fiatal korában voltak problémái, de ma már teljesen normális életet él. A heggek megmaradnak.

2011. jún. 21. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elromlott a számítógépe, de nyár van, mehetett nyaralni is.
2011. jún. 22. 07:55
 5/6 A kérdező kommentje:
A karján ezek a sebek frissek voltak, de szerencsére azóta már belépett iwiwre, és személesen is találkoztam vele. Nincs semmi baja, csak egy ideig hanyagolta az iwiwet, most nagyon megkönnyebbültem.
2011. jún. 22. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
22 évesen van egy akkora lányod, hogy már edzésekre jár? Ööö.
2011. júl. 5. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!