Tb támogatott pszichiáterhez kell beutaló? Mikor tartanak bent valakit a kórházban (akarata ellenére)?
Mondok pár példát:
Van egy személy, akinek furcsa gondolatai és megmagyarázhatatlan érzései vannak, amik zaklatják és nem tud velük mit kezdeni.
(Egyébként mindannyiunknak kisebb nagyobb mértékben vannak időnként furcsa dolgaink, de ettől még nem vagyunk elmebetegek, akiket drogozni kell)
Elmegy pszichiáterhez, aki gyógyszereket (tudatmódosító szereket, szó szerint durva kábítószereket) ír fel neki, amik jó eséllyel ideiglenesen eltompítják ezeket az érzéseket. Ezeknek a szereknek lesznek mellékhatásai, amik gyakran rosszabbak, mint maga a kezelni kívánt probléma. (ilyen mellékhatások a hirtelen halál, öngyilkos vagy gyilkos gondolatok, levertség, szorongás stb.)
El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen ember, aki folyamatosan be van gyógyszerezve ilyen szerekkel, az hogyan kap munkát, hogyan lesz hasznára bárkinek.
Számtalan pszichiátriai eset a kezelés után öngyilkos lett vagy hazament és kiirtotta a családját.
Az amerikai iskolai lövöldözések hátterében is a pszichiátriai kezelés áll. Ezek bizonyított dolgok.
Szóval egy ilyen kezelés után a személynek most már nem csak az eredeti problémája van, hanem egy csomó mellékhatás és egy drogfüggőség. (mert azt ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a drogtól bárkinek is megoldódik az eredeti problémája) Na szerinted, akinek eredetileg is egy olyan problémája volt, amit nehezen tudott kezelni az most hogyan kezeli ezt a sokkal több problémát. Úgy hogy szánalmas állapotba kerül, összeomlik, leépül vagy még annál is rosszabb.
A drogok úgy működnek, hogy egyre több kell belőlük, hogy ugyan azt a tompító hatást érjék el. Így működik ez a pszichiátriai szereknél is. Szépen mész a pszichiáteredhez(az a díler) aztán a gyógyszertárba és költöd a pénzed drogokra. Gyógyulás pedig nincs csak lejtő van. Jó meredek és az alján szenvedés és borzalom.
Így működik a pszichiátria! (Törvényes gyilkosok)
Én személyen ismerek olyanokat akik pszichiátriai szereket szednek. Az egyikről (egy lány) úgy tudtam meg hogy ilyeneket szed, hogy láttam rajta, hogy olyan mint a sült hal. Megalszik a szájában a tej, lassú mint a csiga, lassan reagál, lassan válaszol, azonnal észrevettem. Mivel ismerem a mellékhatásokat megkérdeztem, hogy szed-e valamilyen gyógyszert és elmondta, hogy pszichiátriai szert szed. A másikkal egy edzésen találkoztam és akit végül az edző kirúgott, mert a pszichiátriai szerek hatása miatt a srác teljesen logikátlan dolgokat csinált. Nagyon gáz volt (egyébként felnőtt emberről van szó). Először nem érettem, hogy viselkedhet valaki így felnőtt létére...aztán később megértettem. Hát úgy hogy egy pszichiáter "kezeli" és drogokkal tömi.
Régen a pszichiáterek elektrosokkot használtak (szerintem itt ott még mindig használják) amikor elektromossággal rázták valaki agyát. Aztán csináltak más eljárásokat, mint például: prefrontális lobotomia vagy transzorbitális leukotomia. Mindkét esetnél belevágnak az agyba így élő halottá (zombibvá) teszik a személyt. Na ezek aztán a hatékony kezelések!
Most egy alattomosabb módszert használnak mégpedig a gyógyszerezést. Ez ugyan úgy kinyírja az embert csak az emberek jobban tolerálják mint az elektrosokkot és az agyműtétet és sokkal több pénzt is hoz és folyamatosan hozza a pénzt.
Aki pszichiátert ajánlgat másoknak annak vagy fogalma sincs hogy miről beszél vagy maga is egy pszichiáter vagy valamilyen más érdeke fűződik a pszichobizniszhez.
Hát így megy ez.
Norbi02, nagyon logikusan érvelsz. Szerinted nyilván a bűnözésről is a börtönök tehetnek, hiszen tele vannak bűnözőkkel, akik csak azért lettek azok, mert börtönbe kerültek.
Ha velem találkoznál akkor az általad leírtak alapján nekem is drogokat kellene szednem.
Nos, az a helyzet hogy én azok nélkül is hozom az összes általad felsorolt tüneteket. Lassú vagyok olykor, és néha illogikusan cselekszem. Nem szedek gyógyszert, nem is tervezem, soha nem is szedtem.
Norbi 02!
Legyen már annyi eszed,hogy nem keversz össze egy kedélyingatag,depresszióra hajlamos embert,és egy bolondot,akit a nap 24 órájában leszedálva kell tartani.
Hidd el,a kettőnek nem ugyanazokat a gyógyszereket adják.
És gondolom azóta azt a két elmeroggyant ismerősödet is megtérítetted a drágalátos egyházadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!