Ez már tudathasadás?
Figyelt kérdés
Tegnap este tévézés közben valami hangot hallotam a fejemben nekiálltam beszélni minden normális volt mikor egy másik hang nekiállt zavarni minket nagyon felhúztam magamat már azt mondtam hogy gyere ki az útra lerendezzük nagyon valós volt mintha egy szobában lettünm volna2011. jún. 12. 14:02
41/41 anonim válasza:
Hogy ha nem nézel ki úgy, és nem viselkedsz úgy mint 1 fogyatékos akkor szerintem ez nem fog ártani. Ha több éned van akkor is maradj a legelőször megismert önmagad. Csak akkor halgass a többi énedre ha akarsz..Ne befolyásoljanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!