Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ajánlotok nekem pszichológust?...

Ajánlotok nekem pszichológust? Budapesten.

Figyelt kérdés
Szóval, az a ahelyzet, h 16 éves vagyok, és néha nagyon úgy érzem, szükségem lenne kiönteni a problémáimat valakinek, viszont a legmélyebb dolgaimat olyanoknak nem tudom elmondani, akik hagyon közelről ismernek, pl a szüleimmel nem tudok a problémiámról beszélni, főleg ha azok velük kapcsolatosak... Úgy érzem, szükségem lenne egy pszichológusra. Tudnátok ajánlani valakit, esetleg személyes tapasztalat alapján? Budapesten, igazából bármelyik részén.
2011. jún. 11. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bocs, azt elfelejtettem, h nyári szünet van. Az ifjúságsegítő az nem a pszichológus, neki azt kell tudni kihez irányítson téged. Ő egy szóval sem mondhaja el ezt másnak.

Viszon találtam egy ilyet a neten:

[link]

Itt nemcsak beszélgethetsz a telefon másik végén ülővel, hanem biztos segítenek is, h kit kereshetnél fel személyesen. Teljesen anonym, nem kell megmondani a neved, nem kerül semmibe a hívás.

Az én egyik volt szobatársam is egyedül ment pszichológushoz, mikor gimisek voltunk, neki is durva volt a családi háttere.

2011. jún. 12. 18:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Nekem nem durva a családi hátterem, vannak problémák, de nem az a fő...
2011. jún. 12. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!