Ajánlotok nekem pszichológust? Budapesten.
Én Szentendrén tudok ajánlani. De nem olcsó dolog, szóval be kell avatnod szerintem a szüleidet is, akik ha megtehetik, úgyis támogatnak.
De a pszichologus.lap.hu-n is nézelődhetsz, hogy ki szimpatikus, írhatsz maileket.
De ha a családoddal van kifejezetten a probléma, ajánlom a Hellinger intézetet, akik teljesen más módszerrel dolgoznak, de családi problémák és konfliktusok megoldásában az elsők. hellingerintezet.hu
Mi gondja lehet egy 16évesnek aki már magától nem is boldogul..
Annyit meg elárulok hogy pénzlehúzás az egész.
19/F
Chatty drága
Én is voltam 16 éves mégse mentem orvoshoz mert kialudtam és kutya bajom nem volt, azért ennyire nem kell kényeskedni
Ne hallgass arra, aki cikizni akar. Gyerekes, buta kisfiú a második hozzászóló.
Én a SOTE egyik épületébe jártam pszichológushoz. Azt hiszem, h a magatartás tudományi intézetbe. Egy nagyon aranyos fiatal nő volt a pszichológusom. Államilag támogatott volt a dolog, nem került semmibe. Nagyon sokat segített, nagyon jók voltak a terápiák. Sokkal többet ért nála 1 év terápia, mint a pszichiáternél 7 év, aki tömött mindig gyógyszerrel. A pszichológus ezt nem teszi. Valahol a 8. kerületben volt az épület a Kálvária térnél, asszem. Sajnos nem tudom, h az épületben ma dolgoznak-e még, de ha rákeresel, akkor biztos találsz valamit. Ja, a doktornő azóta külföldön él, így őt nem tudom ajánlani.
Ha úgy érzed, h segítség kell, akkor ne halogasd. Ha halmozod a bajt, akkor sokkal rosszabb lesz.
Háát suliba azért nem akarok, mert nem is tudom, h van-e egyáltalán, meg ott nem tudnék megnyílni sztem annak a sulis pszichológusnak... Meg amúgyis vége a sulinak.
Tényleg elég drága, nem hiszem, h a szüleim repesnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!