Mi történik velem? Segítség!
Ma hajnalban nagyon furcsa dolog történt velem. Arra ébredtem fel, hogy nem tudok mozogni. Hiába próbáltam mozgatni a végtagjaimat, a lábaimat-kezeimet, nem mozdultak meg. Éjszaka volt, a szememet sem tudtam kinyitni, de magamnál voltam, és borzalmasan féltem attól, hogy mi történik velem. Nagyon erősen dobogott a szívem, kapkodni kezdtem a levegőt, mert alig kaptam. Zsibbadtam, azt hittem, ott halok bele a dolgokba. Aztán egyszer csak megrándultak a lábaim, és újra tudtam mozogni. Utána legalább fél óráig nem tudtam elaludni, annyira féltem.
Nagyon félek, hogy még egyszer megtörténik ez. Mi van velem? Milyen orvoshoz forduljak? Nem akarom még egyszer átélni azt a félelmet és kétségbeesést... még mindig zsibbadok és félek, hogy bármelyik percben újra megtörténhet. :(
N/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!