Ma hajnalban nagyon furcsa dolog történt velem. Arra ébredtem fel, hogy nem tudok mozogni. Hiába próbáltam mozgatni a végtagjaimat, a lábaimat-kezeimet, nem mozdultak meg. Éjszaka volt, a szememet sem tudtam kinyitni, de magamnál voltam, és borzalmasan féltem attól, hogy mi történik velem. Nagyon erősen dobogott a szívem, kapkodni kezdtem a levegőt, mert alig kaptam. Zsibbadtam, azt hittem, ott halok bele a dolgokba. Aztán egyszer csak megrándultak a lábaim, és újra tudtam mozogni. Utána legalább fél óráig nem tudtam elaludni, annyira féltem.
Nagyon félek, hogy még egyszer megtörténik ez. Mi van velem? Milyen orvoshoz forduljak? Nem akarom még egyszer átélni azt a félelmet és kétségbeesést... még mindig zsibbadok és félek, hogy bármelyik percben újra megtörténhet. :(
A szélütés jár hasonló tünetekkel.Minél elöbb orvos,ne hogy komolyabb legyen.
2011. jún. 10. 19:55
2/11 anonim válasza:
Ne felj,ez mar velem is megtörtent nehanyszor,az ismeröseim azt mondtak ,elöször a lelek ebredt fel majd a test.A tanacsom az lenne,nyugtasd magad es ne felj rövid idön belöl ugyis helyre all minden,en probaltam a kezeim felemelni es a szemeim kinyitni,es lassan minden rendbe lett,különben se tart sokaig.
2011. jún. 10. 19:56
3/11 anonim válasza:
Masodik valasziro vagyok,azert ha nagyon felsz,legjobb ha orvoshoz mesz,igy megnyugtatod magad.
Keress rá az alvási paralízis szóra.Sok érdekeset fogsz találni!
2011. jún. 10. 20:02
5/11 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, csak azzal a különbséggel hogy tudtam mozogni de amint ki mentem a szobából már iszonyatosan dobogott a szívem anyám nem tudta mibajom mert nagyon rosszul néztem ki, aztán ledöltem a kanapéra és rendesen fel bírtam kellni. Azóta sosem volt ilyen.
2011. jún. 10. 20:05
6/11 anonim válasza:
Azt az eget, de ismerős ez a történet...! Nem tudom,velem történt-e meg, álmodtam, vagy hallottam valakitől.
Minden esetre szönyü!
2011. jún. 10. 20:06
7/11 A kérdező kommentje:
Most még mindig zsibbadok. Dokihoz jövő kedden tudok menni, és menni is fogok. Ez most nagyon betett nekem. Fogalmam sincs, mi van. De félek nagyon, hogy megint megtörténik, akár akkor is, amikor ébren vagyok. Nem akarom... :(
2011. jún. 10. 20:23
8/11 A kérdező kommentje:
Még valami, tegnap hideg front volt. Egész nap fájt a fejem. Erre érzékeny vagyok. De még az sincsen, hogy vettem be gyógyszert. Mindent úgy csináltam, ahogy megszoktam. Maximum egy kicsit idegesebb voltam a suliban történő lezárások miatt. De tényleg semmi extra.
2011. jún. 10. 20:24
9/11 anonim válasza:
Alvásparalízis, semmi komoly, bárkivel megtörténhet...
2011. jún. 10. 22:09
10/11 anonim válasza:
Van akivel altatás köben történik meg. Úgy tűnik alszik, de közben már felébredt és mindent érez, csak nem tud mozogni/beszélni. Az sokkal horrorisztikusabb, hidd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!