Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Butulhatok tőle?

Butulhatok tőle?

Figyelt kérdés

2 éve szedek Frontint,de hétvégenként nem.Észrevettem,hogy szellemileg kezdek leépülni,bár ez betudható a stressznek,de van egy olyan érzésem,hogy a frontin is közrejátszik ebben.Nyáron nyilván csak akkor szedek ha vmi olyan helyre megyek

17/l

2011. jún. 8. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen! Butulsz, ez már szinte egyértelmű! Még a moderátornak is ki kellett oktatnia...mert leépültél totál szellemileg
2011. jún. 8. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Én állítom, hogy ebben lehet némi igazság. Nyáron voltam nagyon rosszul, így az egy hetes út alatt rendszeresen szedtem nyugtatót, majd abbahagytam a szedését.

Szeptemberben beszélgettem barátnőmmel a nyaralás eseményeiről, és volt egy esemény, amit nem tudtam összekötni, hogy mi ott voltunk, csináltunk, pedig tudtam, nem "esett ki", és mégis avval, hogy máshonnan közelítette meg az adott témát, úgy már nem kapcsoltam. Ez nekem elég ijesztő élmény volt, mert sosem volt nehéz felfogásom, meg feledékeny sem voltam.

Szóval módjával a gyógyszerekkel.. azért csak az idegrendszeredet homályosítja, hogy ne érzékelje azt amitől szoronganál, pánikolsz, még jó, hogy betompíthatja más érzékeidet is.

2011. jún. 9. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.
2011. jún. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!