Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Eddig párkapcsolatra vágytam...

Eddig párkapcsolatra vágytam most már félek tőle?

Figyelt kérdés

Ha arra gondolok, hogy lesz valakim inkább félelem fog el vagy a visszataszítás érzése, hogy én nem akarok magam mellé senkit sem.

Ha arra gondolok, hogy megakar csókolni vagy szexelni vele olyan rossz érzésem támad tőle.:S

pedig szeretnék szeretni én is, és ha engem is szeretnének az nekem is jó lenne, de ha ezekre gondolok elmegy tőle a kedvem.

mitől lehet ez?másnál is így van?

2011. aug. 14. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy korábbi csalódás esetleg?

Lehet hogy már annyira rákoncentráltál a párkapcsolatra, és arra hogy szeretnél is, hogy hirtelen el is ment tőle a kedved. Nekem volt már ilyen :)

2011. aug. 14. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:

lehet,hogy igazad van.távkapcsolataim voltak már, de azok mind kudarccal végződtek.

lehet ezért éreznék így.

2011. aug. 14. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Én is ilyen voltam, de ha majd valóban szerelmes leszel, akkor nem fogsz ezeken gondolkodni. Akkor minden mindegy lesz, csak vele lehess! :))
2011. aug. 14. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Eddigi barátaidnál minden rendben ment, ha testiségre került a sor? Ha jól veszem ki, főleg emiatt érzed taszítónak egy párkapcsolat gondolatát, nem az érzelmi kötődés miatt.
2011. aug. 14. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak nem állsz még készen egy új kapcslatra, vagy ha nagyon fiatal vagy, akkor úgy egytalán párkapcsolatra nem állsz készen...

Vagy ha magától a szextől irtózol és nem érzel rá egyáltalán késztetést (úgy se, hogyha ne kapcsolatra gondolsz csak a szexet képzeled el egy számodra vonzó kitalálsz személlyel), és eddig ez rendben volt, akkor lehet, hogy el kéne menned pszichológushoz, ez pont olyan gond, amin tudnak segíteni...

De ha amúgy szexuális vgyat érzel és egyedül megy is, akkor valószínűleg tudat alatt nem szeretnél kapcsolatot az a "baj"... Ha jó egyedül, akkor nem kell, hogy legyen valakid csak azért, mert mindenkinek van.

Egyik ismerősöm amúgy úgy van ezzel, hogy néha mondja, hogy jó lenne, ha lenne már pasija, de ha belegondol, hogy minden nap találkoznia kell vele, akkor érzi, hogy ő ere képtelen lenne. Azt el sem tudja képzelni, hogy egy pár nem azért találkozik, mert kötelező, hanem mert ők akarják. Neki nem is volt még kapcsolata és szerintem nem is igazán szeretne annak ellenére, hogy ezt mondja és így hárítja el a lehetőségét... Persze őt ez nem akadályozza abban, hogy kötetlenül randizgasson, és egészen addig működni is szokott a dolog, amíg ő mondja meg, hogy mikor és mennyi időre lehetnek együtt, viszont ha a srác többet akar, vagy célzásokat tesz arra, hogy úgy gondolja, hogy ők most járnak, onnantól kezdve kerüli és kifogásokat keres, hogy miért is ne találkozzanak...

2011. aug. 15. 11:33
 6/8 A kérdező kommentje:

még nem voltam velük úgy, tehát még szűz vagyok

szexuális vágyat éreztem irántuk meg ha nem is volt senkim akkor is éreztem vágyat.

amit írtál kedves utolsó!

ez rám is igaz, lehet ,hogy nem szeretem magam lekötelezni? szeretem a szabadságot az tény. de vágyok is a szerelemre sokszor, hogy én is meg Ő is szeressen. valaki. de ha arra gondolok, hogy kötödöttségek vannak, hogy találkozni kell vele (ez nálam is!) meg, hogy szexelni kell vele mindenképp mert ha nincs sokáig akkor meg a kapcsolat rovására megy.

2011. aug. 15. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyszerűen csak még nem vagy kész a szexuális kapcsolatra sem és a párkapcsolatra sem :)

Ez nem baj, ha más oka nincs, akkor az idő magától segít rajta. Ha nem szereted a kötöttségeket, akkor te is megteheted, hogy randizgatsz, flörtölgetsz, tapasztalatokat szerzel, és amíg nem vagy igazán szerelmes, addig nem is kell senkivel járni. Ha szerelmes leszel, akkor ezek a problémák maguktól megoldódnak, hidd el, hogy akkor az ember anélkül, hogy kötelességnek érezné sokat akar a másikkal lenni és a szexet is kívnja vele. De amúgy meg semmi nem kötelező, tehát nincs olyan, hogy valakivel csak azért kéne találkozni, vagy szexelni, mert úgy illik, ez nem így megy... Meg ezen nem is kell aggódni, ha kapcsolatban vagy, akkor olyan nincs, hogy annyira ne kívánnád a szexet, hogy amiatt tönkremenjen a kapcsolat, vagy legalábbis ez nagyon ritka (mert azért van ilyen, de nem ez a jellemző). Úgy, hogy még szűz vagy persze ezt nehezebb elképzelni, de ha már nem leszel az és ráérzel, akkor valószínűleg nem lesz ezzel gond, ezen előre aggódni felesleges...

2011. aug. 15. 13:10
 8/8 A kérdező kommentje:

voltam már szerelmes, de azoknak nem lett jó vége.

a vége mindig az lett, hogy kiábrándultam belőlük.

lehet, hogy igazad van, még nem állok készen. vagy félek valamitől.

2011. aug. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!