A pszichológus azt tanácsolta nekem, hogy hagyjam el a barátomat. Nem furcsa ez? (lent a többi)
Figyelt kérdés
Egyéni terápiára járok, vagy mi a szösz. Azt írom ezt, mert úgy volt az elején, hogy relaxálni fogunk, meg ilyenek. Ezt próbáltuk is egyszer. De aztán semmi, csak annyi történik, hogy megkérdezi hogy vagyok és beszélgetünk a családról stb. Kb mintha egy idegennek mesélném el a bajomat, aki aztán nagyokat csodálkozik. Nagyon szimpatikus ember amúgy, csak nem értem, hogy ebben mi a "terápia". Meg azt írják, hogy a pszichológus nem ad tanácsot, csak rávezet a dolgokra. Ő konkrétan megmondja, hogy szerinte mit kéne tennem. Hogy hagyjam ott a barátomat, költözzek el, meg ilyenek. Szóval fura ez, én nem egészen így képzeltem el egy terápiát, hogy bemegyek valakihez panaszkodni, aztán ő elmondja hogy mit tegyek. Ráadásul sokszor olyan dolgokról beszéltet, aminek nem sok köze van a bajomhoz, ennyi erővel a szomszédhoz is átmehetnék kibeszélni magam. Nem hiszem, hogy sokra megyek ezzel a kezeléssel, főleg hogy mostanában egyre későbbre ad időpontot, mert nagyon be van táblázva. Eleinte mentem hetente, utána 2 hét múlvára adott időpontot, majd 3 hétre..Most meg egy hónap múlva.2011. jún. 7. 16:53
11/12 anonim válasza:
a pszichologusod nm normalis en tom h 1pszicho mit csinal meghallgat es tanacsot ad de azt mondja mindig h a te dontesed es nem is iranyit terapia utan felszabadultnak kellene lenned
12/12 anonim válasza:
Milyen végzettsége van?... Kérdezd meg tőle! És hogy hova fogtok kilyukadni, mert nem látod a hasznát, értelmét az egésznek. És szabj határidőt, pl. ha 4 alkalom után nem lesz javulás vagy fejlemény, otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!