Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek volt értelme...

Szerintetek volt értelme felmennem?

Figyelt kérdés

Voltam pesten pszichiátrián, és naponta kb fél órás beszélgetéseim voltak egy felnőtt pszichológussal, de én kiskorú vagyok még.. továbbá csoportos foglalkozásokon is résztvettem.. a lényeg, hogy ezek a beszélgetések a pszichológussal, nem sokat értek szerintem, mivel úgy folyt az egész, hogy rámvigyorgott, 5perc mulva kérdezett valamit, válaszoltam a kérdésére majd vagy 10 percig csönd volt, kérdezett még valamit, válaszoltam, és ismét 10perc szünet, és utána mentem ki..ennyi volt az egész.. egy hétig voltam fent, depresszió gyanújával voltam fent, de szerintem ha minden nap ennyi volt, nem tudhatta meg hogy az e vagyok.. én arra gondoltam(mivel ezért sok pénzt kapott) hogy pénzért bevállalta, de engem le sem szart...persze nem mi fizettük, hanem a korház vagy mi-ki.. vélemények?

16/L

2011. jún. 7. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
keress magán pszichológust!
2011. jún. 7. 12:35
 2/8 A kérdező kommentje:
járok pszichológushoz, csak ő rajta látszik hogy frissen végzett, így kevés tudással rendelkezhet..(szüleim szerint)
2011. jún. 7. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kevés tudással, max. kevés tapasztalattal. Nem mindegy. Elég gáz szüleid lehetnek, ha így állnak hozzá. Elsősorban nekik lenne szükségük pszichológusra, hogy kell gyereket nevelni. Mert amíg ők nem változnak, a te állapotod sem fog, ezt most borítékolom.
2011. jún. 7. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
én is mindig ezt mondom, hogy először nekik kéne.. de mindenki az ellenkezőjét mondja..
2011. jún. 7. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
ha meg szabad kérdeznem, mi a problémád?
2011. jún. 7. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:

hogy hogy mi a problémám?

szorongással mentem oda, és a depressziót keresték

2011. jún. 7. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
és elmúlt?
2011. jún. 7. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:
szorongáás van, igen, nem múlt el.. de depit nem találtak...
2011. jún. 8. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!