Most akkor mi van? Kell antipszichotikum vagy nem?
Nagyon megijeszt, hogy "ajánlott".
Nem kérdeztem meg, már bánom, de mindig szinte kirúgnak a pszichiáterek, megkapom a receptet, és viszont látásra...
Derealizáció. Olvasgattam itt gyk-n, és nem találtam olyan, akinek erre a tünetre antip.-ot javasoltak volna. Lehet, hogy csak rossz alvás miatt van nálam, túlterheltség, tehát én nem gondolok annyira extrém dologra és halálra rémít az orvosok hozzáállása.
Azt is hozzá kell tennem, hogy azért váltottam pszichiátert, mert mondtam, hogy szeretnék terápiára is járni, erre tök bunkó lett velem, az ajánlópapíromra azt írta, hogy ilyen meg olyan terápiákra jártam, és csak a pánikbetegséget említette, meg depressziós zavart, mint tünet. És azt írta, hogy új terapeutát keresek, tehát automatikusan átkerültem egy másik rendelőintézetbe, másik pszichiáterhez, pedig pszichiátert nem akartam volna váltani, csak terápiát szerettem volna.
Arra is gondolok, hogy ez a rosszul megírt ajánló után az új orvos hülyének néz, miket beszélek össze-vissza, nincsenek is ezek a papíromon. Mondtam, hogy az előző orvosom antip.-ot javasolt és, hogy ettől én megijedtem, erre mondta, hogy az a. továbbra is javasolt....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!