Nos, nem nyomorúságos szegénységben, de viszonylag szerény körülmények között nőttem fel. Mindig az munkál bennem hogy ha felnövök, akkor luxus körülményeket tudjak magamnak és a családomnak biztosítani.
Na de van egy kis bökkenő. Tanulásban nem igazán jeleskedem, kizárt hogy egyetemre vagy főiskolára föl vegyenek. Ezért attól tartok hogy nem lesz olyan munkám hogy annyi fizetést kapjak hogy a felül írottakat biztosítani tudjam. Ebből viszont képtelen vagyok engedni, ha kell bűnözés árán is mindent meg akarok majd adni a családomnak...
Szerintetek megkattantam? mi tévő legyek?
18/F
2011. máj. 31. 14:14
1/8 anonim válasza:
Figyu, ha valakiben luxus álmok merülnek fel, azt tegyen meg mindet azért! Tanuljon! Kizárólag a te hibád, ha nem tartasz ott, vagy nem vagy a közelében, hogy elérd őket. De még van esélyed, 18 éves vagy, csak húzz bele.
2011. máj. 31. 14:18
2/8 Smartguy86 válasza:
Nem is akarod igazán, ha nem teszel érte! A bűnözéssel meg max azt adod meg nekik, hogy járhatnak hozzád ablakon át beszélgetni...
csomó hülye lett már milliomos azért mert jókor volt jó helyen.én nagyon jó eredménnyel végeztem a sulikat,van diplomám,nem keresek rosszul,de jó pár volt osztálytársam sokkal többre vitte mint én valaha is fogom(holott a tanulmányi eredményeik nem ezt mutatták volna).szerintem ez abszolút a véletlenen,vagy a lehetőségek kihasználásán múlik.vagy bejön a biznisz és kaszálsz vagy buksz és akkor melózhatsz valakinek egész életedben.sok sikert neked hozzá h jól élj.
2011. máj. 31. 14:29
5/8 Smartguy86 válasza:
A "véletlen" az ilyen embereknél nem létezik. Csak kihagyott lehetőség és kihasznált lehetőség van!
2011. máj. 31. 14:33
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem azon múlik a luxus élet, hogy mit teszünk meg érte. Mire vagyunk egyáltalán képesek. Vesd el ezt az ötletet. Szállj vissza a valóságba. Sok luxus-ember boldogtalan, és sokan, akik pedig szegények, boldogok. Ez, többek között egy képességbeli dolog. Nem szükséges "közveszélyeztetni" bárkit. Nem ez a Te alap problémád magaddal. Hanem pl. az elfogadás. Azok az emberek vannak másokkal elfoglalva, akik magukat nem rakják a helyükre.... Nem jó az élet-, és Önismeretük. Ebből a szempontból kellene vizsgálódj.
2011. máj. 31. 23:41
7/8 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a véletlen faktor - a jókor, jó helyen szerencséje - a legfontosabb a milliomossá válásnál általánosságban.
2011. jún. 1. 00:48
8/8 Smartguy86 válasza:
Aki nem keresi a jó lehetőségeket, az sose lesz jókor jóhelyen. Ezt kéne már megérteni!
Gazdagodni nem valamiféle misztikus dolog, csak sokan szarnak bele az egészbe, mert lusták, tehetetlenek, buták. Persze ezt nehéz elfogadni, inkább azzal takaróznak, hogy a gazdagok mind boldogtalanok. Hát a lófaxt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!