Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van velem? Hogyan tudnék...

Mi van velem? Hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés
Mostanában valami megváltozott itt benn... Gyakran vagyok fáradt, letört, sokat morgok, fel tudom húzni magam minden kis hülyeségen és ez miatt sokszor konfliktus alakul ki a párommal és a szüleimmel is. Igyekszem visszafogni magam több-kevesebb sikerrel, de ez is nehezemre esik néha. Vannak napok, amikor minden szép és jó, más napokon legszívesebben ki sem kelnék az ágyból. Miért van ez? Mit tudok tenni ellene? Nem akarok 20 évesen olyan lenni, mint egy házsártos vénasszony... Segítsetek légyszi!
2011. máj. 27. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Van valami konkrét dolog ami zavar?Ami miatt rád tör ez a rossz kedv ,rossz közérzet?úgy értem a kérdést,hogy tudod valamihez vagy valakihez kötni?
2011. máj. 27. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
egy jó kineziológus segíthetne feltárni az okokat és megoldani a problémákat. ha budapesti vagy és érdekel szívesen ajánlok egyet.
2011. máj. 28. 18:24
 3/3 anonim válasza:
Aludd ki jól magad.
2011. jún. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!