Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Változtatni kellene valamin? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, mások által csinos, kedves lány.
De még nem volt kapcsolatom én vagyok "az örök szingli".
Nyitott, barátkozós vagyok de tény, hogy akkor kezdek fiúval kapcsolatot, hogyha első ránézésre megdobban a szívem, nem vagyok az a fajta aki inkább vkivel együtt van csak ne legyen egyedül.
Én vagyok túlságosan válogatós vagy mi történik velem?:(
2011. aug. 4. 02:11
1/4 anonim válasza:
Te csak szimplán az "igazira" vársz...emiatt aligha lennél válogatós, nem is érdemes olyan kapcsolatba bonyolódni, amit később megbánsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyszer szerelmes voltam és csalódtam nagyot. Lehet ez rettent el tudat alatt?
De egyszerűen nincs az h meglátok egy srácot és wááá de helyes vagy ilyesmi...
most megyek egyetemre és erre is mindenki azt mondja hogy majd ott tuti lesz vki.
2011. aug. 4. 02:17
3/4 anonim válasza:
Ez kérlek szépen a normális felfogás.
4/4 anonim válasza:
Én is pont így voltam. 23 évesen jöttem össze az első barátommal. Amikor találkoztunk még csak szimpatikusnak találtam, de aztán beleszerettem. Már több, mint egy éve együtt vagyunk. Én sem gondoltam volna, hogy ez lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!