Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan legyek boldog pasi nélkül?

Hogyan legyek boldog pasi nélkül?

Figyelt kérdés
Már jó ideje nincs pasim előtte pedig mindig volt...olyanok a családi körülményeim h csak egy kapcsolatban kapok elég szeretetett, így viszont nem kapok ott se teljesen depresziós voltam az elmúlt 1 hónapban már. Hogyan legyek boldog szingli, ha mindig csak fáj a szívem?
2011. máj. 26. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Az életben rengeteg dolog van, amihez nem kell pasi. Persze barátok nem ártanak hozzá. Csomó féle sportot lehet csinálni mondjuk. De ha nem vágysz emberekre, akkor ott vannak a filmes alkotások. Ha megnézed mondjuk az imdb toplistát, akkor biztos van olyan film, amit nem láttál (pedig ajánlom mindet). Vagy vannak jó sorozatok is. Esetleg tanulással is lefoglalhatod magad.

régen rossz, ha szingliként nem tudsz boldog lenni, szóval hajrá, fedezd fel az életet :)

2011. máj. 26. 23:03
 2/4 anonim válasza:
Ne úgy állj hozzá, hogy pasi nélkül nem is lehetsz boldog. Az én családi körülményeim sem valami fényesek és pasim sincs, de így is tudok boldog lenni (persze nem azt mondom, hogy nem lenne jó egy kapcsolat). Legyél sokat a barátaiddal és szórakozz, nevess sokat velük. Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz és örömet szereznek. Van háziállatod? Állítólag az állatok is tudják éreztetni a szeretetüket. :D Foglalkozz magaddal! :) Járj el futni vagy valamit sportolni. Érezd jól magad a bőrödben és próbálj meg boldog lenni és ne azon depizni, hogy senki nem szeret. Állítólag a vidám és kiegyensúlyozott emberek vonzzák magukhoz a többi embert. :) őőő nem tudok mást mondani. Én igyekszem ezeket betartani...hátha neked is segít! :) És szurkolok, hogy találjon meg valaki, aki nagyon fog szeretni. :)
2011. máj. 26. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:

ma 23:16

igen! nálunk vannak cicák, és annnyira jól hagyják magukat szeretni, és szeretnek is minket. És az én családi helyzetem se a legrózsásabb, de legalább anyában bízok, és egyébként a baráti társaságom nem szimplán elfordult tőlem, hanem egyenesen földig romboltak, PONT miután szakított velem a barátom!

És akkoriban döbbentem rá, hogy én irányítom az életemet. És még most is szar, meg a múlt még most is néha fel-felzaklat, de a jelenemmel totál elégedett vagyok:) (pedig nincs pasim)

ha van benned bármi művészi hajlam, most előveheted!

Próbálkozhatsz akármilyen sminkkel, frizurával, hajszínnel, öltözködéssel! Ezek a pasi-nélküliség előnyei, hogy megtalálhatod önmagad olyan területen, ahol még nem sikerült:)

És sok boldogságot kívánok az életedben:)

2011. máj. 26. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb megoldás: jöjj össze valakivel.
2011. máj. 27. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!