Hogyan legyek boldog pasi nélkül?
Az életben rengeteg dolog van, amihez nem kell pasi. Persze barátok nem ártanak hozzá. Csomó féle sportot lehet csinálni mondjuk. De ha nem vágysz emberekre, akkor ott vannak a filmes alkotások. Ha megnézed mondjuk az imdb toplistát, akkor biztos van olyan film, amit nem láttál (pedig ajánlom mindet). Vagy vannak jó sorozatok is. Esetleg tanulással is lefoglalhatod magad.
régen rossz, ha szingliként nem tudsz boldog lenni, szóval hajrá, fedezd fel az életet :)
ma 23:16
igen! nálunk vannak cicák, és annnyira jól hagyják magukat szeretni, és szeretnek is minket. És az én családi helyzetem se a legrózsásabb, de legalább anyában bízok, és egyébként a baráti társaságom nem szimplán elfordult tőlem, hanem egyenesen földig romboltak, PONT miután szakított velem a barátom!
És akkoriban döbbentem rá, hogy én irányítom az életemet. És még most is szar, meg a múlt még most is néha fel-felzaklat, de a jelenemmel totál elégedett vagyok:) (pedig nincs pasim)
ha van benned bármi művészi hajlam, most előveheted!
Próbálkozhatsz akármilyen sminkkel, frizurával, hajszínnel, öltözködéssel! Ezek a pasi-nélküliség előnyei, hogy megtalálhatod önmagad olyan területen, ahol még nem sikerült:)
És sok boldogságot kívánok az életedben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!