Miért van az, hogy az utóbbi két napban minden apró hülyeségen úgy felidegesítettem magam hogy majdnem szétrobbantam a dühtől?
" a tavasz"-i depresszió a frontátvonulások.mozogjál tobbet, menj ki a levegore, szedjél multivitamint.
mitol lehet egy 13 éves fiú annyira ideges? elmondod, hogy mi bánt?
Van egy olyan teória, hogy a szexuális élet hiánya hatására gyökércsakrádban felgyülemlett energia felmegy a koronacsakrádba (a fejedben) és zizi leszel tőle. Ezért mondják egy hisztis nőre is, hogy dugatlan...
Abban a korban vagy, amikor már tombolnak a hormonok, csajé meg sehol (nincs is itt még az ideje, mert ez még csak ürítés lenne, nem szex...).
A sport tényleg nagyon jó lehet, egyrészt egészségesebb leszel, friss levegőn vagy, levezeted a fölös energiáidat és nem utolsósorban jó tested lesz, amire buknak ugyebár a csajok, mire oda kerülsz, hogy ésszel is fel tudod fogni, mi az, hogy szeretkezni, hidd el, lesz kivel! :)
Még egy jó módszer a meditáció... Egyszerűen csak ülj le egy csendes helyre törökülésbe, esetleg gyújts meg egy füstölőt és hagyd, hogy a gondolataid csak úgy jöjjenek-menjenek. Hallgasd a zajokat, de ne fűzz hozzá sem jót sem rosszat... Csak nyugtázd, hogy pl.: ugatott egy kutya... Egy idő után lecsendesedik a tudatod... Ha úgy érzed hatásos volt, járj utána a különböző meditációs technikáknak, nem olyan "nyugis", mint gondolod, a tudatod hihetetlen dolgokra képes... :)
Szerintem a meditáció nem korfüggő és nem is kihívás...
A 6 éves fiam már két éve meditál rendszeresen. Senki nem mondta neki, hogy csinálja, de érdekelte, kérdezett és csinálja. Én meg nem tiltom, miért tiltanám?
Én még nem ismertem olyan embert (pedig találkoztam már jópárral) aki amellett, hogy rendszeresen meditált, egy idegggörcs lett volna...
Próbáld meg bátran!... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!