Mit csináljak a lányommal? Vagdossa magát!
Ha esetleg vasalja a haját emellett vagy szűk ruhákat hord, esetleg ki van húzva a szeme szemceruzával (leginkább feketével), akkor az EMO stílus követője. A stílushoz hozzátartozik a "vagdosd magad mert jó" felfogás is. Komolyan mondom. Ez egy "stílus". Ha nincsenek ilyen jegyei, hanem "szimpatikus" tiniként öltözik, akkor nem tudom, mi lehet a baja. Nem tudja máshogy levezetni a feszültséget. Keressen hobbit. De Én az Emo stílusra gondoltam elsőnek.
Ja, és kiegészíteném, hogy a hajvasalás szemkihúzás szűk ruha... Mindegy, hogy fiú vagy lány, ezt csinálják az "emosok".
Kedves Kérdező!
Sikerült megoldást találni?
én 2 éven keresztül vágtam magam,főként lelki problémák miatt,ahogy valaki előttem is írta egy függőség ez
én 2 éve hagytam abba egyszerűen lehúztam a pengéget a wc-n,nekem egyéni pszichoterápia segített,és az h sokan mondták h hülye vagyok,nah meg mivel sokat vágtam a kezembe fáslival rejtettem el és azt mondtam h bevertem a kezem vagy h meghúzodott de egy idő után már nem vették be ezt a dumát,és tudták ha be vagyok fáslizva akkor megint összevágtam magam,persze rám is mondták h ugyanmár emo,meg feltünési viszkedegség stb,száz szónak is egy a vége,én abbahagytam 2 éve de mai napig minden olyan eszközről ez jut eszembe amivel ezt lehet csinálni kés olló stb,és ez kínoz de nem csinálom mert visszatart a szégyen,a szégyenkezés amit csinálnom kell ha összevágom magam,pedig elgszívesebben minden nap megtenném ,nah és persze a csuklóm tele van mély hegekkel amik 2 év múlásával sem halványúltak....szval ez az én tapasztalatom am én is ebben a korban voltam amikor csináltam
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!