Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség. Ebből nincs kiút?

Pánikbetegség. Ebből nincs kiút?

Figyelt kérdés
Még ha napközben el is vagyok gyógyszereken,de miest lepihenek napközben,vagy este,akaratom ellenére,hiába küzdök ellene,megtámadnak a negatív gondolatok,félek,és a rosszullét kerülget.De miért akkor?Gyűlölök már lefeküdni aludni.Xanaxal alszom el,de nincs éjszaka hogy ne ébredjek fel rémálmokra.éve vagyok beteg,de ezek a rémálmok csak 1 hónapja jöttek elő.Azóta viszont szüntelenül.Mi változhatott?
2011. máj. 18. 21:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Hasznosak a válaszok.
2011. máj. 20. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:

22:15 vagyok

Köszi a választ én is! :)

2011. máj. 20. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon egyetértek, az utolsó pár hozzászólóval, akik azt írják, hogy "át kell engedni a félelmet". Én ma már tudom, mit jelent ez, és hogyan kell csinálni. Csak jó lenne ezt pontosabban megfogalmazni olyanok számára, akik még nem élték meg a pánikrohamot. Ugyanis legtöbbünknél ismeretlen volt a pánik, meg a kezelése, még hírből is. De elkapott, megszenvedtetett, kórházba is juttatott. Ott aztán kikúráltak, majd megtanultam ezt a technikát. Ma már nem tartok a pániktól, egyszerűen elhajtom. A gondom viszont az, hogy még lehet 1000 másik veszély is...De hát nem ez volt a kérdéd.
2011. máj. 20. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Így kell csinálni az átengedést.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=HYqwGri80i8

2011. máj. 21. 22:37
 15/15 anonim válasza:
Nekem sikerült teljesen meggyógyulnom a pánikbetegségből! Gondoljatok arra hogy nagyon értékes emberek vagytok és nagyon sokan szeretnek titeket, és ne hagyjátok h ez tönkretegye az életeteket. Mert enélkül nagyon boldogok lesztek. Egy valótlan dolgot generál ami igazán nem is betegség. Minden "rosszullét" előtt mondogassátok, hogy "nincs semmi bajom, boldog vagyok vannak barátaim" tereljétek el a figyelmeteket valamivel. Fussatok az nagyon jót tesz. Hallgassatok zenét mert a zene is eltereli a gondolatokat. Minden napra szervezzetek valami apró programot magatoknak, hogy este elalvás előtt ez lebegjen a szemetek előtt, hogy mennyire érdemes lesz holnap felkelni mert jól fogom magam érezni, és már alig várom. EGYETEK! Mert ha nem esztek akkor legyengültök és az tényleges fizikai gondot fog okozni. Ha esztek rendesen akkor a "pánik" tünetekre ráfoghatjátok h ez nem létezik, valótlan. De ha nem esztek akkor az valós émelygés, hányinger, szédülés lesz. Ebből meg lehet gyógyulni teljesen és mindenki képes rá mert erősek vagytok! Csak pozitívan előre sokkal erősebbek vagytok mint hinnétek és nem szabad hagyni hogy egy általunk generált "valami" tönkretegye a mindennapjainkat:) remélem segítettem...
2011. szept. 17. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!