Most akkor hogyan viseljem el magam?
ha nem ihatok alkoholt mert attól nagyon hülyeségeket csinálok
nem szedhetek nyugtatót sem
drogozni nem akarok és nem is fogok
nem is vághatom magam mert naponta nézik hogy van e új seb
és ezek nélkül nehezen bírom, nagyon rossz
Figyu, és a szex? Az sokmindenre gyógyír!
28/N
mármint nem velem! :)
előző vagyok...
ó a francba pedig már reménykedtem .... :P
amúgy az sem az igazi
Az alkohol nem jó nyugtatónak vagy hangulatjavítónak. Depresszáns, akinek rossz a hangulata, azt az alkohol teljesen hazavágja. 1-2 óra nyugalmat 3 nap kínlódással kell megfizetni. Aki emiatt "rátölt", az úgy viselkedik, mint egy ország, amikor hitelfelvételből törleszti a régi hitelek kamatait. Az összeomlás csak idő kérdése. Aki tud észszerűen gondolkodni, az nem fogyaszt alkoholt "terápiás" céllal, mert tudja, hogy erre nem jó. Aki hangulatjavítóként próbálja használni az alkoholt, annak pszichológushoz kell fordulnia, mert az alkoholizmus előszobájában van, és az alkoholizmus egy rendkívül veszélyes betegség.
A nyugtatókra kb. ugyanaz igaz, mint az alkoholra. Bár a gyk-t olvasva úgy látom, divat két pofára zabálni a nyugtatókat, a hangulata ettől senkinek se javul meg. A nyugtató segíthet, ha mondjuk ki kell aludnond magad egy fontos nap előtt, de ideges vagy, de arra, hogy megváltoztassa az életed, nem alkalmas.
Az önvagdosás szintén csak egy tünet, amihez pszichomókushoz kell fordulni.
Önmagas elviselésében meg sok minden segíthet, pl. egy elviselhetőbb élet: munka, tanulás, barátság, szerelem. Ha ez nem megy, akkor el lehet menni pszichoterápiára.
28/N vagyok,egy előző...
engem helyre tenne, egy jó kiadós vásárlás, nem tudom, Te biztos fiú vagy..
VAgy egy welness hétvége,akár egyedül. Hát,egyedül néha jobb is,mint a férjemmel,néha őt is ki kell pihennem :)
VAgy valami múzeum, kiállítás, bobozás, teke,... nem tudom, mi az érdeklődésed?
VAgy ismerkedni, nem tudom, párkapcsolatban élsz-e...ha egyedülálló lennék, biztosan jó hatással lenne rám...
látod, én mindenáron segíteni akarok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!