Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Véleményetek? Gyógyszereim...

Véleményetek? Gyógyszereim mellett ez segít?

Figyelt kérdés
Hiszek abban,hogy a magne b6 szedése segíthet a depreszió és pánikbetegség esetén,ez csak vitamin és nem okoz függőséget.concor és xanax mellett szedhető a gyógyszertárban mondta a gyógyszerész!persze nem viszem túlzásba mert a concor-t minden reggel 1db-ot szedek,xanax 0,25ös szükség esetén ez nem minden napos,és mondjuk a magne b6 ilyen dél tájékában 1darab.szerintem ez nem sok és a magne b6ról csakis jót hallotam,persze nem szedném állandóan ezt sem.
2011. máj. 10. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy jobban érezd magad a bőrödben a magne b6-tól nem várhatsz nagy csodát.

Heti 3x menj el futni vagy fitness-re , akkor majd jobb lesz a közérzeted, javul az állóképességed és szellemileg frissebb leszel.

Mellesleg a magne b6 egy vitamin , nem nyugtató vagy antidepi amitől félned kéne hogy függőséget okoz , ugyanis semmilyen függőséget nem okoz. Akinek gyengébb az idegrendszere javasolt lehet B-vitaminokat magnéziummal szednie.

2011. máj. 10. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem is várom a csodát tőle,csak halottam hogy jó hatású,és gondoltam kipróbálom,tudom ez nem elegendő a gyógyuláshoz de kicsit azért segíthet.A sport jó ötlet megpróbálok valamit tenni mert nem állapot ennyi idősen így nyüglődni a depressziótól,pánikbetegségtől.
2011. máj. 10. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt bővebben olvashatsz arról , hogy mit-hogyan csinálj :

www.neuroptim.hu

2011. máj. 10. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!