Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mintha drogoznék, pedig nem?...

Mintha drogoznék, pedig nem? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Szóval vannak olyan napok általában a jobb napok után -amikor úgy ébredek mintha vizionálnék ,vagy be lennék gyógyszerezve .Pedig SEMMI káros szenvedélyem nincs ,se cigi se pia(sose voltam részeg se)se kávé és a már említett drog se .

Ó pedig ilyenkor annyira kifordultan szar az élet hogy legalább jót flesselnék ,vagy vmi jó delirium lenne -de még az se,sőőt .Miért játssza ezt az agyam?

Persze a problémám összeetetettebb, mert totál szét vagyok csúszva,az életem romokban ,bizonyos rendszerességű öngyi gondolatok is foglalkoztatnak ,és mikor érzem hogy már így nem akarok tovább élni akkor ezek tényleg elég erősek. Elég magányos vagyok ,talán 2-3 ember van aki igazán ismer.

a Kontrasztok is elég nagyok az életemben -szép vagyok (mások mondják) és nincs egy normális párkapcsim ,nem is volt sose. Ha rám néz valaki fogalma sincs mi játszódig le a lelkemben -azt hiszi áhh ennek tök könnyű az élete ..

Van tehetségem dolgokhoz és mégse tudok élni velük ..az életem nem nagyon változik ,pont a lelki szarságok miatt.

Mindenféle önismereti cuccot megpróbáltam már,terápia ,csoportos egyéni -de eddig semmi nem segített ,és az amplitúdók egyre erősebbek ..

Tényleg öngyilkos leszek egyszer ? Tudok ezen valahogy változtatni? Miért van ez a bedrogozott hatás érzetem ilyenkor ? Valaki hasonlóban volt már?

26 éves lány vagyok

2011. máj. 8. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:

régebben használtál valamit?

amúgy szerintem csak nagyon depressziós vagy.

eleget alszol?

Ismerkedj emberekkel! bárhol, kezdeményezz beszélgetéseket akár a busz megállóban is.

2011. máj. 8. 21:20
 2/5 Pinocchio ***** válasza:
Kissé hasonlítasz rám csak én fiúba.Nálam őrültebb viszont nem lehetsz és olyan szar se lehet az életed mint nekem ezt nyugodtan elhiheted:)
2011. máj. 8. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
ha hasonlítotok akkor vigasztaljátok meg egymást :P
2011. máj. 8. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet enhye skizofrénia, menj el egy SZTK-ba és meghallgatnak, lehet adnak rá valamit.
2012. jan. 9. 09:33
 5/5 anonim válasza:
Gyanús a kérdés.Honnan tudod milyen begyógyszerezbe lenni,meg drogozva stb??Amugy meg valami személyiség zavarod van az tuti.
2014. ápr. 1. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!