Utas vagyok a saját fejemben. Micsoda?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódom, hogy valami komoly mentális betegségem van kialakulóban. Elég nehéz leírni a tüneteket. 21 éves férfi vagyok. Időnként amikor teljesen összecsapnak a dolgok felettem, képes vagyok kifordulni magamból. Rám tör a pusztítás vágy, tévképzetek, öngyilkosságra/öncsonkításra való hajlam. Amikor ilyen állapotba kerülök nem én vagyok. Valamilyen sötét utas veszi át az irányítást felettem, a gondolataimat hallom, de csak halkan, a fejem hátsó felében. Amikor ebbe az állapotba kerülök, nincs jelen, nincs múlt. Nem tudom mi hallucináció, és mi valóság. Semmilyen tudatmódosító szerrel nem élek. Sárgaföldig sem szoktam magam leinni. Nem dohányzom. Nem sportolok. Sima ülő "munkát" végzek. Mi a véleményetek mi ez?2011. máj. 7. 22:39
11/14 A kérdező kommentje:
Dextert ne keverjük bele nagyon szeretem azt a sorozatot, a sötét utas kifejezés passzol ide a legjobban, csak annyi.
2011. máj. 10. 16:19
12/14 anonim válasza:
sztem fordulj spirituális emberhez vagy természet gyógyászhoz!!!
13/14 anonim válasza:
szerintem spirituális emberhez csak akkor fordulj ha nem valami tudatmódosító szerrel akar kigyógyítani. az a te helyzeteden lehet hogy rontana.
14/14 A kérdező kommentje:
Ne komolytalankodjunk.
2011. máj. 17. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!