Félek az emberektől? (lent)
Amikor iskolába megyek vagy jövök egyedül, és ha mellém vagy elém ül/áll valaki a buszon, mert nem sikerült beülnöm egyszemélyes székbe, akkor hirtelen ledermedek és elkezdek kicsit(szerencsére nem észrevehetően) rángani, izzadni és levegőt is kapkodom. Valaki más is van így? Mitől van ez?
16/L
szia!
én is így vagyok vele,mióta az előző párom féltékeny volt még a az isten f@$3* is és megvert otthon,ha egy férfi rám nézett,hát még ha köszönt is...
igaz már egy éve nem vagyunk együtt,a mai napig összerándulok,ha valaki idegen velem akar beszélgetni:(
volt valami rossz élményed?
Nem mondanám, hogy gyógyszerekkel esetleg meg lehetne oldani a problémádat.
Inkább szerintem járkálj emberek közé (ne csak buszon, közlekedésen, suliban stb.) hanem menj ki mondjuk a parkba és sétálj mellettük. Próbáld megszokni vagy hülyén mondva "elviselni" őket.
El fog ez majd múlni szerintem csak idő kérdése.
én is ugyanígy vagyok :S nagyon rossz ha meglátok valakit szembe jönni akkor megijedek és kapkodok levegő után .. az a legrosszabb hogyha van velem valaki akkoris :S
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!