Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kisebb autóbalesetem volt ma....

Kisebb autóbalesetem volt ma. Az a furcsa, hogy 5 perccel az eset előtt "láttam" előre a jelenetet. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Hátul ültem az autóban, elöl a párom és anyósom. Hirtelen bevillant egy kép, hogy átmegyünk az ellnetétes sávba és majdnem összeütközünk egy fekete autóval, majd az árokban kötünk ki. Persze nem szóltam semmit, hülyeségnek tartottam, mert nem hiszek az ilyenekben egyáltalán.

Rá kb 5 percre ez szinte pontosan így megtörtént, kivétel, hogy egy biciklis is volt a képben, előttünk ment az út közepén,miatta volt végülis a baleset.De ugyanúgy fekete autó jött épp szemben velünk,ahogy előtte "láttam" és végül tényleg az árokban kötöttünk ki. Semmi komoly baj nem lett, engem komolyan jobban megijesztett az, hogy előtte lejátszódott szinte ugyanez a fejemben.

Lehet nem jó helyre írtam a kérdést, de azt tudni kell, hogy igen rossz passzban vagyok mostanában, szorongok stb, bár nem tudom ennek lehet e hozzá köze.

2011. ápr. 30. 20:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
velem is volt ilyen h elore tudtam mi lex es nm 1xfordukt mar elo
2012. jan. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!