Matematika, mint az iskolás évek megrontója?
Igen.
Nem tudom, ki hogy van vele de nekem a matematika, mint tantárgy meghatározta az iskolás éveimet.
Hiába voltam jó humán tárgyakból, a reálok egyszerűen megkeserítették az életem.
Annyi történetem van róla, hogy könyvet írhatnék belőle.
A mai napig viselem a csalódás következményeit. Önbizalomhiány, túlzott megfelelési kényszer az élet más területein.
Igazad lehet.
Egyébként ezek már régi sérelmek, időközben felnőttem én is. (nem volt könnyű a matektól.. :D)
Egy pár órával korábbi, hasonló témában kérdezőről jutottak eszembe az iskolai éveim, amik enyhén szólva kaotikusak voltak (mint írtam), pedig nem voltak sosem magatartásbeli problémáim.
Lehet, ez volt a gond. Józan ésszel a matematikát kibírni?! ;)
Mindenesetre boldog vagyok, hogy már nem üldöznek a tizedes törtek, mint egy démon. :)
Igen-igen, ez vigasztal, hogy más sem úgy született, hogy egyenletrendszert kezdett kántálni, mikor beszélni kezdett... :) De ez anno kevés volt a ketteshez. De ez már a múlt.
Próbálok olyan területeket kipróbálni, amiken van egy kis sikerélményem. Na, hogy jót is mondjak magamról, azért van egy kis művész véna is bennem, no meg balkezesség. :)
Dehát mindenki ért valamihez, csak meg kell találni, hogy miben tehetséges.
Minden kedves véleményezőnek köszönöm a válaszát!
(továbbra is várom a tapasztalatokat, történeteket legyen az pozitív vagy akár negatív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!