Pikkelysömör az élet megrontója. Kinek melyik kezelés vált be a legjobban, mit tartotok a leghatásosabb gyógymódnak, hogyan tudtok együtt élni ezzel? Mennyire befolyásolta a párkapcsolatotokat?
Szia!
Előre is bocsi,segíteni nem tudok,de azt szeretném elmondani,hogy tudom miért vagy elkeseredve.Én ugyan nem vagyok pikkelysömörös,de ekcémás igen.Több mint 15élelmiszerre allergiás vagyok,amit nem is ehetek(ehetnék),különben olyan vörös leszek,mint egy rák és viszketek mint a fene...Ezt aligha be lehet tartani,mert az alapvető élelmiszerek is benn vannak:( Ráadásul mikor peteérésem van,vagy épp menstruálok akkor mindig csúnyább,pedig alapból sem szép látvány:S
Én is magam alatt vagyok most,nem tudom mit tegyek,legszívesebben megölném magam.De egy valami tart életben,jövőhéten megyek kivizsgálásra,hátha végre valami okosabbat is megtudok:)
Nem rég én is írtam ki egy kérdést,ha gondolod nézd meg,az egyik válaszadó épp pikkelysömörös!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3455..
Remélem nem pontozol le,tudom ezzel nem segítek,de hidd el nem szabad feladni.Anyukám mindig azt mondja,hogy ami nem visz el az erősít.Hát mi ezek után igazán erősek lehetünk!:)
14/L
Az elkeseredett sorstárs vagyok,én is sokat sírok/sírtam miatta,de tudom,hogy nem véletlenül ez a sorsom.Nehéz,nagyon nehéz,de el kell fogadni,hogy ez van és amit lehet tenni,hogy jobb legyen!Hidd el,neked is lesz megoldás a problémádra,csak kitartás.Higgyünk benne,hogy idővel jobb lesz és elmúlik!:)
Remélem sikerül megoldást találni a pikkelysömörödre!
Sziasztok!
Én is ilyen beteg voltam, 1 éve tünetmentes féleség vagyok, jelenleg talán 5 pöttyöm van, azokat is irtom kifele.
Nos, én a Tomesa nevű helyre jártam, víz és fényterápiás fürdő, 25 alkalom, TB támogatott. Nekem bevált!
Próbáljátok ki ti is, hátha nektek is segít!
Nekem iszonyú sok dögöm volt, a testem picivel több, mint 50% ilyen volt, hullott, mint a fene, berepedezett, viszketett, brrr...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!