Mit lehet tudni az Akut mieloid leukémiáról?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy ez mennyire veszélyes, mekkora esélye van a gyógyulásra, stb...2011. ápr. 28. 14:01
1/2 anonim válasza:
Súlyos betegség, de ma már gyógyítható.
Csontvelő átültetéssel, őssejtadással, ha nem tévedek.
2/2 anonim válasza:
Sziasztok! Igen, gyógyítható, ha időben diagnosztizálják és azonnal megkezdik a szükséges kezeléseket. Olvasgattam sokat a témáról, és közben jutott eszembe, hogy mindjárt itt van az adóbevallás, és még nem döntöttem, hogy kinek adom az adóm 1%-át. Én az „Együtt a leukémiás Gyermekekért Alapítványon” gondolkozom, most láttam facebook-on a parókás képeket sok ismerősömnél, és szerintem nagyon jó, hogy ennyire fel akarják hívni a figyelmet erre a gyógyítható betegségre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!