Mi történik? Van valami bajom? 12/L
Nem valószínű, nálunk is áll a bál, most hogy a szüleim vállnak, de semmi ilyen problémám nincs. Figyelj neked akarunk jót, anyukádat kérdezd meg van egy perc-e, fontos lenne, mond el neki a helyzetet, vagy ahogy mondták, csak mutasd meg a kérdésedet és a válaszokat rá. Szerintem sem semmiféle Vitamin hiányról van szó, menjetek orvoshoz mihamarabb.
Kérlek majd írd ide meg hogy mi fog veled történni, neked is jobb lesz így. :)
Jah, és semmiféleképpen ne ijedj meg, minden rendben lesz :)
de mindenképpen mond meg anyukádnak, bármilyen nehéz is legyen, és menjetek orvoshoz.
Kérdező, én is csak megerősíteni tudom, hogy NEM a stressztől van. Lehetne, ha csak az lenne a tünet, hogy nem tudsz koncentrálni. De sok más egyéb problémát is írtál, ezek egész biztosan összefüggenek, ezért nem lehet a stressztől.
Ha beszélsz anyukáddal, ne azt a részt hangsúlyozd, hogy nem megy a tanulás, nem ez a legfontosabb a betegség szempontjából (bár tudom, hogy neked ez a legfontosabb rész). Jóval fontosabb, hogy gyalog nem találnál haza, hogy nem emlékszel a házakra, hogy nem jól hallod, és nem jól érted, amit mondanak neked. Muszáj, hogy anyukád is belássa, hogy ezek nem normális dolgok, ezek valamilyen betegség tünetei. Az, hogy nem tudsz tanulni és romlanak a jegyeid - az csak a betegség következménye.
Egyszerűen muszáj, hogy orvosi segítséget kapj!!
Ha a tanárnak mondod, neki se azt mondd, hogy tanultál, de nem megy - ez valóban kimagyarázásnak tűnik, és nem is ez a lényeges. A többi tünetet is mondd el, hogy nem találnál haza, hogy rosszul hallasz, nem tudsz tájékozódni. Mert ez a lényeg!! Ő is azt fogja mondani, hogy ezzel forduljatok orvoshoz.
Ha esetleg van nálatok iskolaorvos, és be tudsz menni hozzá, vagy az osztály meg vizsálatra, egyedül is elmondhatod neki, amiket ide leírtál.
Egy a lényeg, hogy vizsgáljon meg egy orvos már jövő héten, ha csak legyint a problémádra, hogy mindjárt itt a nyár, majd pihensz, akkor pedig keresni kell egy másik orvost, aki komolyan vesz és kivizsgálásra küldd.
Kérdező, hívd ide anyukádat, és mutasd meg neki a válaszainkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!