Az agyam nem engedi hogy egyek, nem érzem az éhséget. Mit tudok tenni, hogy ne fogyjak le?
Figyelt kérdés
2 hete nem bírok enni, csak 2 szendvicset, vagy még annyit se. Az a baj, hogy nem érzem az éhséget a pocakomba, csak a fejem fáj tőle. Iskolába járok, itthon takarítok, folyton pörgök, és mégse érzem az éhséget.
Nagyon félek, hogy lefogyok, a mellemen már ilyen kis idő után látszik, hogy apadt picit.
(Lehet, hogy van akinek ez a napi 2 szendvics soknak tűnik, de én gyakrabban és többet ettem még egy hónapja is.)
2011. ápr. 24. 12:00
11/13 anonim válasza:
Béres cseppet ajánlok. Ez a legjobb az étvágyra. Nekem csak ez vált be.
12/13 anonim válasza:
Szerintem a pároddal üljetek le,és mondd meg neki kerek perec,ha ez így megy tovább akkor te tönkremész a neki való folyamatos megfelelési kényszered miatt.Ha erre felnyílik a szeme,és tudomásul veszi,akkor jól van,ha nem,akkor meg nem is rád van szüksége...
13/13 anonim válasza:
A béres csepp pedig tényleg jó.Isten nyugosztalja,drága emlékü nagyapám mindennap reggel-délben-este azt itta a gyógyszerei mellé...88 évesen elaludt a karosszékben egy nyári napon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!